123 456 7890

Johansson Kerhon maalille

Veikkausliigassa pelaava Myllykosken Pallo ojensi auttavat kädet Kerholle maalivahti Mika Johanssonin muodossa loppukaudeksi.

Luis Fernandon loukkaannuttua Iisalmessa, reservijoukkueen Tomi Peltokankaan kolhittua polveaan ja Atte Tervasmäen jääryä Lapualla Ponnistusta vastaan jyrän alle oli tilanne se, apuja tarvittiin.

Tuomas Karjanlahti saa näin pelata tärkeän A-junioreiden SM-sarjaottelun HJK:ta vastaan lauantaina “Luffen” ja “Peltsin” parannellessa kolhujaan. Aten kausi puolestaan on paketissa.

Palloliiton säännöt mahdollistivat maalivahdin lainaamisen ja näin Johansson siirtyykin Kerhoon loppukauden kattavalla lainapestillä.

Asiaa helpotti varmasti myös se, että MyPan luotsina on tällä hetkellä TP-Seinäjoen väreissä taannoin mainiosti esiintynyt Toni Korkeakunnas.

Johansson on 26-vuotias Veikkolan Veikkojen kasvatti, joka on pelannut urallaan FC Jokereissa, HJK:ssa ja Atlantis FC:ssä. Tilillä on aiemmilta kausilta jo kymmenen ottelua Veikkausliigassa ja tällä kaudella hän on jakanut torjuntavastuuta TP-Seinäjoessakin esiintyneen Antti Kuismalan ja Ville Iiskolan kanssa MyPassa. Tällä kaudella 192 cm pitkä maalivahti on esiintynyt liigassa 11 kertaa.

(Kuva: www.mypa.fi)