123 456 7890

SJK:ta kaudesta 2013 lähtien edustanut Johannes Laaksonen ja SJK ovat tehneet jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018.

Upeaa jatkaa Seinäjoella. Kaikki tässä neljän vuoden aikana on toiminut loistavasti. Seura menee eteenpäin kovaa vauhtia ja olosuhteet on loistavat, kommentoi Johannes Laaksonen jatkoaan.

25-vuotias Johannes Laaksonen siirtyi Seinäjoelle kauden 2012 päätteeksi, kasvattajaseurastaan KooTeePeestä. SJK:ssa hän on ollut mukana nousemassa Veikkausliigaan, voittamassa Suomen mestaruutta, SM-hopeaa ja pronssia, sekä Suomen Cupia ja Liigacupia. Hän on edustanut myös Suomen A-maajoukkuetta kolmessa ottelussa. Laaksonen valittiin Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi kaudella 2014 ja saman kauden tähdistöjoukkueeseen. SJK-paidassa pelejä on kertynyt yli sata ja maaleja näissä kahdeksan.

SJK on tuttu seura ja tiedän sen toimintamallit sekä vaatimukset. Menestystäkin on tullut ja tulee varmasti myös jatkossa. Näen SJK:n ainoana paikkana Suomessa, missä voin kehittyä vuosittain pelaajana, siksi jatko oli helppo valinta, sanoo Laaksonen lopuksi.

Samoilla linjoilla Laaksosen kanssa on myös SJK:n päävalmentaja.

Laaksonen on ollut meillä jo pitkään, joten hän tietää meidän tavan toimia ja on omaksunut sen loistavasti. Jatkuvuus on tärkeää ja tiedämme, mitä saamme kun jatkamme työtä yhdessä. Hänellä olisi ollut varmasti muitakin vaihtoehtoja, mutta on hienoa, että hän jatkaa täällä meidän kanssamme, sanoo Simo Valakari.

Laaksonen on SJK:n mukana joulukuussa, kun harjoitukset alkavat. Tammikuussa pelataan jo Suomen cupia ja Palloliitto vahvistaa Suomen cupin otteluohjelman tämän viikon aikana. Suomen cupin otteluihin, sekä talven harjoitusotteluihin, pääsee SJK:n kauden 2017 kausikorteilla, jotka ovat jo myynnissä SJK:n verkkokaupassa.

SJK:lla on nyt 21 pelaajasopimusta kaudelle 2017. SJK:n edustusjoukkue.

Johannes ”Johnny” Laaksonen

Kotkassa 13. joulukuuta vuonna 1990 syntynyt Johannes Laaksonen on keskikentän keskustan pelaaja. Pituutta hänellä on 183 senttiä ja kaikki tuntee hänet lempinimellä Johnny.

Pelaajauranss Laaksonen aloitti KTP:n junioreissa ja jatkoi myöhemmin FC KooTeePeessä. Kausilla 2010-2012 hän pelasi KooTeePeen paidassa Ykköstä 85 ottelussa ja teki näissä 9 maalia.

SJK-paitaan hän siirtyi kaudeksi 2013 ja oli mukana nostamassa joukkuetta Veikkausliigaan. Veikkausliigaan noustuaan hän oli ensin voittamassa SJK:n kanssa Liigacupin mestaruutta ja sitten hopeamitaleita. Hänet valittiin Vuoden liigatulokkaaksi kauden päätteeksi ja mukaan Veikkausliigan tähdistöjoukkueeseen. Laaksonen sai myös kutsun ensimmäistä kertaa urallaan Suomen maajoukueeseen ja teki debyyttinsä Ruotsia vastaan tammikuussa 2015. Kaikkiaan maajoukkupelejä on kertyntyt kolme.

Kaudella 2015 hän oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta SJK:n kanssa ja päättyneellä kaudella kaulaan pujotettiin Suomen cupin mestaruusmitalit, sekä Veikkausliigan pronssimitalit.

SJK-urallaan Laaksonen on pelannut yhteensä 112 ottelua ja tehnyt näissä kahdeksan maalia. Lisäksi hän on syöttänyt 12 maalia. Laaksonen on pelimäärällään SJK:n kaikkien aikojen tilastossa toisena, edellään vain kapteeni Mihkel Aksalu. Laaksonen meni tänä vuonna naimisiin ja sai myös perheenlisäystä. Koko perhe muuttaa vimeistään kesällä asumaan Seinäjoelle.

Laaksosen uusi jatkosopimus SJK:n kanssa kattaa kaudet 2017 ja 2018.