123 456 7890

Kauden komeetaksi SJK:ssa noussut keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen, on allekirjoittanut seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Uusi sopimus on voimassa kauden 2016 loppuun asti.

Kun seura tarjosi sopimusta, ei sitä tarvinnut paljoa miettiä. Olen kehittynyt täällä paljon ja haluan kehittyä edelleen. Täällä siihen on hyvät mahdollisuudet. Kausi on sujunut hyvin ja meillä on myös hyvät mahdollisuudet päästä Eurooppaan. Siellä kun onnistuu, onkin ovet auki vaikka mihin, kertoo jatkosopimukseen tyytyväinen Laaksonen.

Kahdesti Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen kuluneella kaudella valittu Laaksonen on parhaillaan koko Veikkausliigan IL-leijonapörssissä kolmantena, MIFK:n Petteri Forsellin ja Jaron Hedrik Helmken takana. Hän on osunut maalipuiden väliin neljästi ja kahdesti toiminut maalisyöttäjänä.

Kotkassa 13.12.1990 syntynyt Laaksonen, saapui Seinäjoelle kaudelle 2013 ja oli mukana nostamassa SJK:ta Ykkösestä Veikkausliigaan.

Olen iloinen että pääsimme sopimukseen Laaksosen kanssa. Molemmilla oli heti halu jatkaa yhteistyötä ja hän on ollut iso osa tätä meidän projektia. Hän tulee olemaan myös iso osa meidän tulevaisuutta. Mielestäni hänellä on parhaat edellytykset kehittyä entisestään kanssamme, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Laaksosen jatkosopimusta.

Johnny -lempinimellä kutsutun Laaksosen ajatuksia kuullaan lisää loppuviikosta ilmestyvässä SJK TV:n haastattelussa.

SJK kohtaa Keskuskentällä kärkikamppailussa ensi lauantaina 13.9. klo 16.00 FC Lahden ja todennäköisesti Laaksonen on jälleen mukana joukkueen keskikentällä.