123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentajana kausilla 2022 ja 2023 toiminut Joaquín Gómez ei jatka SJK:n päävalmentajana kaudella 2024. SJK ja Gómez ovat päässeet sopimukseen, jonka puitteissa Gómez on vapaa jatkamaan uraansa uudessa seurassa, joka tiedottaa asiasta myöhemmin.

SJK kiittää Gómezia hänen tekemästään hyvästä työstä kuluneina vuosina ja toivottaa onnea hänen uralleen uusissa haasteissa.

–Tuntuu aika haikealta sanoa hyvästit paikalle ja ihmisille jotka ovat viime vuosien aikana tehneet minut ja perheeni tuntemaan kuin olisimme kotona. Uskon kuitenkin, että nyt on oikea aika siirtyä eteenpäin jotta voin jatkaa ponnisteluja kehittyäkseni urallani. SJK on erittäin hyvässä tilanteessa jatkaakseen kehittymistään, kertoo Joaquín Gómez.

–Tunnen ylpeyttä siitä että minulle on uskottu johdettavakseni tämä projekti parin viime kauden ajaksi. Olemme kokeneet upeita hetkiä yhdessä ja myös onnistuneet kehittämään seuraa ja sen prosesseja päivittäisessä tekemisessä todella hyvälle tasolle. Samaan aikaan olemme siirtäneet strategian painopistettä tehokkaampaan suuntaan työskennellessämme hämmästyttävän voitonnälkäisten ihmisten kanssa sarjojemme kärkikahinoissa, sanoo Gómez.

-Erityiskiitokset Raipelle ja Richielle sekä Klopeille ja muille kannattajille heidän jatkuvasta tuestaan. Toivon seuralle ja sen pelaajille, henkilökunnalle ja kannattajille kaikkea hyvää tulevaan, päättää Gómez.

Gómezin päävalmentajakausien aikana SJK:n akatemiatoimintaa on kehitetty voimakkaasti, ja sen tulokset ovat näkyneet jo myös Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen avauskokoonpanoissa.

–Haluan seuran puolesta esittää massiiviset kiitokset Joaquínille hänen kahden vuoden työstään täällä. Hän uurasti väsymättömästi nostaakseen seuramme toiminnan ammattimaisuutta edustusjoukkueessa. Hänen prosessinsa asettivat tason, jonka pohjalle voimme rakentaa tulevaisuutta. Ja mikä tärkeintä, hän osoitti luottamusta nuoriin akatemiapelaajiimme, kiittelee SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Myös Santesmases siirtyy toisiin tehtäviin

Edustusjoukkueen apuvalmentaja Guillem Santesmases siirtyy urallaan eteenpäin. Hän jatkaa töitään toisessa suomalaisessa seurassa.

SJK esittää kiitoksensa myös Santesmasesille hänen työpanoksestaan ja toivottaa menestyksekästä uraa tulevaisuudessa.

SJK tiedottaa uudesta valmennustiimistä myöhemmin lähiviikkoina.