123 456 7890

JJK kaatoi Kerhon tusinan
Jyväskylän Jalkapalloklubi oli vahvempi kuin Seinäjoen Jalkapallokerhon tusina. JJK kaatoi vähäväkisen vierailijansa Vehkalammen tekonurmella lauantaina numeroin 3-1 (1-1), vaikka Kerho ottelussa menikin johtoon.

– Peli oli ihan OK. Vaikka hävisimme, ne pelaajat, jotka matkassa olivat, pelasivat hyvällä asenteella ja puolustuksellisesti erittäin organisoidusti. Se olikin yksi päivän teemoista, kertoi joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Kerho oli matkassa vain tusinalla pelaaja. Myös edustus ja TP-Seinäjoen B-junnut olivat tulessa ja kolhut ovat verottaneet jokaista ryhmää.

– Vähän tehtiin helppojakin syöttövirheitä etenkin siinä vaiheessa kun oltiin menossa vauhdilla ylöspäin. Niistä vastustaja pääsi sitten iskemään ja rankaisemaan meitä. Niihin on kiinnitettävä jatkossa huomiota. Moraali ja halu tehdä hommia olivat selkeästi niitä asioita, jotka tästä matsista kannattaa ottaa mukaan, jatkoi Peltonen.

Kerhon ainokaisen ja ottelun avausmaalin viimeisteli Erno Ruismäki Taavi Ahopellon esityöstä. Kerho kierrätti yhtä vaihtopelaajaansa läpi ottelun antaen näin tasaisemmin minuutteja pelaajistolle.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Tuomas Kallionpää, Niko Nauholz, Tommi Kukila, Sami Viljanen, Veli-Pekka Pajula, Miika Korpela, Aleksi Ahde, Erno Ruismäki, Akseli Metsä-Ketelä, Eetu Takala Vaihdosta: Taavi Ahopelto