123 456 7890

Veikkausliigan pelaajat, Veikkausliiga ja Pelaajayhdistys, ovat valinneet toukokuun kuukauden parhaat pelaajat, ja SJK:n maalivahti Jesse Öst valittiin mukaan joukkueeseen. Isot onnittelut Jesselle!

Toukokuun kuukauden pelaajaksi valittiin Ilveksen Eetu Vertainen ja Kuukauden valmentajaksi HJK:n Toni Koskela. Vertainen teki kolme maalia ja Koskela johdatti HJK:n kärkipaikalle ilman tappioita.

Jesse Öst pelasi toukokuussa viisi ottelua SJK:n maalilla, päästi niissä yhteensä neljä maalia ja piti nollan kahdessa ottelussa. Myös HJK:a vastaan Öst oli kiinni nollapelissä koko 90 minuuttia, mutta HJK onnistui iskemään ottelun yliajalla kaksi osumaa. SJK on toukokuun jälkeen viidentenä, edellään FC Lahti pisteen päässä ja Ilves kahden pisteen. Pelin enemmän pelanneet FC Inter ja HJK ovat kärjessä. SJK:n takana on tasapisteissä oleva HIFK ja pisteen päässä sekä pelin enemmän pelanneena oleva KuPS. SJK kohtaa seuraavaksi juuri KuPS:n ja Ilveksen.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin neljä pelaajaa HJK:sta, kaksi FC Interistä ja Ilveksestä. FC Lahdesta, HIFK:sta ja SJK:sta nimettiin jokaisesta yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen. Koko joukkue löytyy Veikkauksen sivuilta.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

SJK:n seuraava ottelu on torstaina 10.6. klo 18:30, kun KuPS saapuu OmaSp Stadionille. Ottelun yleisökapasiteettia ei ole enää rajattu, kun Aluehallintoviraston uudet määräykset astuivat voimaan kesäkuun alussa. Ottelun irtoliput ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Seinäjoen keskustan Epstorilla sijaitsevassa SJK Outletissa. SJK Outlet on auki tiistaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. SJK Shop OmaSp Stadionilla palvelee toistaiseksi vain ottelupäivinä. KuPS-ottelun jälkeen SJK kohtaa OmaSp Stadionilla Ilveksen maanantaina 14.6. Löydät kaikki tulevat ottelu SJK:n nettisivuilta, tästä linkistä.