123 456 7890

SJK:ta kaudesta 2018 lähtien edustanut maalivahti Jesse Öst, on solminut SJK:n kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää pietarsaarelaislähtöisen maalivahdin Seinäjoella kauden 2022 loppuun.

Urallaan SJK:n lisäksi vain Pietarsaaren Jaroa ja Ruotsin Degerfors IF:a edustanut, 30-vuotias ja 194-senttinen maalivahti iloitsee jatkosopimuksesta SJK:n kanssa.

Olen todella iloinen että jatkan SJK:ssa. Olen ollut täällä kolme vuotta, ja SJK on itselleni nykyään perhettä. Olen siis viihtynyt todella hyvin ja SJK:ssa jatkaminen oli ykkösvaihtoehto minulle. Jatkan ilomielin tätä projektia mitä meillä on nyt menossa ja minulla on hyvät fiilikset tulevaisuudesta, sanoo SJK:n maalilla jatkava Jesse Öst.

Öst on pelannut SJK:ssa kolmen kauden aikana 42 Veikkausliigan ottelua sekä seitsemän Suomen Cupin ottelua. Päättyneellä kaudella pelejä kertyi 14. SJK:n urheilujohdossa ollaan jatkoon tyytyväisiä.

Tämä on tärkeä sopimus seuralle, jolla taataan jatkuvuus ja kilpailu meidän maalivahtiosastolla. Jesse sopii täydellisesti meidän arvoihimme, mitä haluamme pelaajilta SJK:ssa. Hänen esityksensä kentällä tällä kaudella näyttivät, että hän pystyy olemaan yksi parhaista maalivahdeista Veikkausliigassa, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Östin lisäksi SJK:lla on ennestään voimassa olevat pelaajasopimus kaudesta 2021 maalivahti Walter Viitalan kanssa, joten maalivahtiosaston voi sanoa hyvällä syyllä olevan Veikkausliigan parhaimmistoa.

Jesse Öst otti paikkansa ja hän on todella hyvä torjuja, minkä hän näytti kauden aikana. Meillä on maalivahdeilla rehellinen kilpailutilanne. Kaksi hyvää maalivahtia, joten aina tietää, että kumpi vain pelaa, niin siitä ei tule koskaan huono päätös. Se on myös hyvä tilanne, että molemmat maalivahdit ovat hyvin kilpailuhenkisiä ja he varmasti ruoskivat toisiaan eteenpäin. Jesse otti varmasti oppia Walteri Viitalalta joissain asioissa, ja Wade taas otti oppia Jesseltä tietyissä asioissa, kommentoi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara maalivahtien kilpailutilannetta,

SJK:n kausi 2020 on jo päättynyt ja joukkue on parhaillaan vuosilomalla. Joukkue palaa harjoituksiin joulukuussa 2020.