123 456 7890

SJK:n ja Suomen U19-maajoukkueen hyökkääjä Jeremiah Streng, on tehnyt uuden pitkän pelaajasopimuksen SJK:n kanssa. Samalla SJK lainaa Strengin Veikkausliigassa pelaavan Helsingin IFK:n riveihin. Streng liittyy HIFK:n mukaan välittömästi, eikä siten ole enää mukana, kun SJK kohtaa ensi lauantaina AC Oulun vierasottelussa.

– Jerellä on maalirikas kausi takanaan SJK Akatemian kanssa Ykkösessä, vieläpä keskellä vaikeaa tippumistaistoa. Hänellä tulee olemaan valoisa tulevaisuus edessään, joten olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi sitoutua seuraamme pitkällä sopimuksella, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Samalla HIFK tarjoaa hänelle nyt hyvän mahdollisuuden saada säännöllistä peliaikaa meille tutun valmentajan alaisuudessa, ja näin jatkaa kehittymistä Veikkausliigassa, kommentoi Dorman myös lainasopimusta.

Streng itse iloitsee jatkosopimuksestaan SJK:n kanssa.

Olen tyytyväinen, että sain tehdä jatkosopimuksen tällaisen seuran kanssa kuin SJK on. Olen viihtynyt seurassa hyvin, tykkään SJK:sta sekä kaikesta seurassa ja sen ympärillä. SJK on ollut minulle kuin toinen perhe, ja olen tyytyväinen jatkaessani täällä vielä tulevaisuudessa, sanoo Jeremiah Streng.

Streng on myös heti valmis ottamaan vastuuta lainasopimuksella HIFK:ssa.

Toivon, että tulee paljon minuutteja. Tiedän, että tämä on paras vaihtoehto itselleni juuri nyt ja toivon, että saan näyttää mitä voin tehdä myös Veikkausliigassa. Olen todella tyytyväinen, että tämä lainasopimus onnistui. 

Ja tsemppiä kovasti SJK:lle tuleviin peleihin. Nähdään taas pian, sanoo Streng vielä lopuksi.

19-vuotias Streng siirtyi Seinäjoelle SJK:n paitaan kasvattajaseurastaan VIFK:sta joulukuussa 2018. Streng nousi välittömästi mukaan SJK:n edustusjoukkueen riveihin, pelaten talvella Suomen cupissa 5 ottelua ja Veikkausliigassa 12 ottelua. Näissä syntyi 3 maalia. Streng oli lisäksi nostamassa SJK Akatemiaa Ykköseen ja teki kaudella 11:sta pelatussa Kakkosen ottelussa 9 maalia. Kaudella 2020 Streng pelasi jälleen SJK:n edustusjoukkueen mukana Suomen cupissa sekä yhden Veikkausliiga-ottelun. Strengin kausi SJK Akatemian kanssa Ykkösessä oli erinomainen, sillä hän teki 21:ssä ottelussa 12 maalia, ollen Ykkösen maalipörssin kolmas.

Streng on pelannut myös useita otteluita Suomen poikamaajoukkueissa, viimeksi Suomen U19-maajoukkueessa, missä seitsemässä ottelussa syntyi kaksi maalia. Näistä toinen U19-EM-karsinnoissa Tanskan verkkoon.

SJK matkustaa lauantaiksi Ouluun ja kohtaa AC Oulun Suomen cupin karsintaottelussa la 6.2. klo 16:00. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta. Ruutu lähettää myös kaudella 2021 kaikki Suomen cupin ja Veikkausliigan ottelut suorina lähetyksinä. Pääset tilaamaan Ruutun katseluoikeudet tästä linkistä.  Myös SJK Akatemia aloittaa viikonloppuna Kakkosen cupin, kun se kohtaa klo 14:15 alkavassa ottelussa FC Vaajakosken Wallsport Areenalla. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta myös tuo ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta.

Veikkausliiga alkaa lauantaina 10.4., kun SJK isännöi OmaSp Stadionilla Tampereen Ilvestä. Kauden 2021 kausikortit myynnissä Lippu.fi -palvelussa ja SJK Shopissa. SJK Shop auki helmikuun loppuun asti torstaisin klo 12-17, perjantaisin klo 9-12 ja lauantaisin klo 10-14. Löydät otteluohjelmat SJK:n verkkosivujen Ottelut-kohdasta.