123 456 7890

SJK:n hyökkääjälupaus Jeremiah Streng lähtee vuoden mittaisella lainasopimuksella Yhdysvaltojen USL League One -sarjassa pelaavan Forward Madison FC:n riveihin. Sarjataso on Yhdysvaltain kolmanneksi korkein, ja Forward Madison FC tulee Wisconsinin osavaltiosta, Madisonista.

Sopimus ja siirto on jo selvä, mutta Streng odottelee vielä viisumia Yhdysvaltoihin, päästäkseen matkaan ja hän on vapaa edustamaan Forward Madison FC:a heti.

Tämä on mulle hyvä mahdollisuus nyt näyttää maailmalla, ja todella hyvillä fiiliksillä sinne lähden. Totta kai tämä on aika erilaista, kun seura on USA:ssa. En vielä kauheasti tunne sarjaa, tai joukkuetta, mutta aika jännittävä juttu, kommentoi Jeremiah Streng lainasiirtoa.

Koko SJK-väki toivottaa Strengille onnea ja mahtavaa kautta Yhdysvalloissa.

Forward Madison FC, lempinimeltään The Flamingos, on melko uusi seura, perustettu vuonna 2018 ja se osallistui vasta perustetun USL League One:n ensimmäiselle kaudelle 2019. Joukkue pelaa idyllisellä Breese Stevens Field -stadionilla, jonka kapasiteetti on 5000 katsojaa. Madison on Suurten järvien alueella sijaitsevan Wisconsinin osavaltion pääkaupunki, ja siellä asuu paljon Amerikan suomalaisia.

SJK pelaa lauantaina harjoituskauden viimeisen harjoitusottelun, kun se kohtaa VPS:n OmaSp Stadionilla klo 15:00. Veikkausliigan kausi alkaa 2.4. ja löydät kaikki tulevat ottelut SJK:n nettisivuilta.