123 456 7890

Jatkuvatko maalikarkelot?

TP-Seinäjoen B-juniorit ovat viettäneet parissa viimeisessä matsissaan moisia maalikarkeloita. Ensin kaatui kotona OLS/2 peräti 12-1 ja heti perään vieraskentällä sarjataulukossa ennen ottelua pykälän verran ylemäpänä ollut KPV 5-1.

Nyt kun vastaan saapuu sarjapaikastaan taisteleva VIFK, on mielenkiintoista katsoa, jatkuuko sama pommitus Prunttimäen hienossa kunnossa olevalla viheriöllä.

Kotijoukkueen sijoitus sarjassa on luonnollisestikin pieni pettymys, mutta viime aikaiset esitykset ovat olleet omiaan nostamaan itsetuntoa ja tuomaan peliin vapautuneisuutta.

Kotijoukkueen tulivoimasta kertoo varmasti aika paljon se, että jo 13 pelaajaa on saanut nimensä maalintekijätilastoon. Neljä maalia mieheen ovat tehneet Aleksi Leppänen, Aapo Metsä-Ketelä, Jaakko Vihanta, Joona Niemelä ja Pekka Jaskari.

TP-Seinäjoen saldo on kahdeksan ottelun jälkeen neljä voittoa ja neljä tappiota. VIFK:n kohdalla tilanne on sellainen, että pelattuna on sama määrä pelejä, mutta tilillä on vasta kaksi voittoa ja yksi tasapeli viiden tappion lisäksi.

Edellisessä ottelussaan VIFK haki kuitenkin pisteet OLS/2:lta vieraista lukemin 3-2.

Ottelu alkaa huomenna torstaina Prunttimäessä klo 19.30.