123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on parhaillaan voittoputkessa. Tosin vain kahden ottelun mittaisessa, mutta sitä aiemmatkin ottelut ovat olleet esitykseltään mainioita.

SJK:lla on mahdollisuus kasvattaa voittoputkeaan sunnuntaina, kun se isännöi Seinäjoen Keskuskentällä klo 16.00 alkavassa ottelussa Rovaniemen Palloseuraa.

Mikään helppo lltapuhde ei SJK:lla ole kuitenkaan luvassa, sillä RoPS on saanut pelinsä pikkuhiljaa loksahtelemaan kohdalleen.

RoPS on saanut miehiä sairastuvalta mukaan ja heillä on euro-ottelut tulossa. Se tarkoittaa sitä että RoPS on menossa kohti parasta kuntoaan ja he piinasivatkin jo edelisessä ottelussa HJK:ta. RoPS olisi kenties ansainnut siitä pelistä jopa enemmän pisteitä kuin vain yhden. Kova peli on tulossa sunnuntaina, arvioi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Viime ottelun parhaana palkittu keskikenttäpelaaja Justin Moose korostaa ottelun tärkeyttä.

Sunnuntain peli on meille todella tärkeä, sillä haluamme nousta sijoja sarjataulukossa. Samaa haluaa toki myös RoPS. Uskon että siitä tulee hyvä peli, Moose sanoi keskiviikon ottelun jälkeen.

SJK – RoPS sunnuntaina Keskuskentällä klo 16.00. Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon!

SJK juhlimassa Justin Moosen 0-3 maalia Kouvolassa keskiviikkona. SJK voitti ottelun 1-3 luvuin.

RoPS on jo tuttu joukkue

RoPS ja SJK kohtasivat toisensa jo tämän kauden avausottelussa Rovaniemellä ja tuolloin pisteet jaettiin 1-1 tuloksella. RoPS kohdattiin myös kolmasti Ykkösessä kaudella 2012 ja tuolloin pelit menivät voittojen osalta rovaniemeläisille 2-1 ja kolmen ottelun maalisuhdekin heille maalein 7-5.

Ykkösessä RoPS voitti sarjan ylivoimaisesti ja SJK oli toinen. SJK seurasi seuraavana vuotena perässä ja nyt taistellaan sijoituksista Veikkausliigassa.

Viime kaudella RoPS voitti Suomen Cupin ja sai sen myötä paikan europeleissä. Joukkuetta vahvistettiin ja valmentajaksi tuli kokenut Juha Malinen, joka on ollut kohtaamassa SJK:ta aiemmin AC Oulun valmentajana ja varmasti tuntee Kerhon pelitavan.

Tällä kaudella RoPS on kuitenkin kärsinyt loukkaantumisista ja tehottomuudesta, sillä joukkue on iskenyt 13:sta pelaamassaan ottelussa vain 6 maalia.

Joukkueen viime kauden maalitykki Aleksandr Kokko on päässyt kuitenkin jo takaisin pelikentille, mutta vielä viime ottelussa HJK:ta vastaan ei pallo löytänyt maaliin asti. Silti RoPS oli tuossa ottelussa hallitsevampi ja loi enemmän paikkojakin HJK:n maalille. Ottelu kuitenkin päättyi 0-0 tasatulokseen.

Siitä olen ylpeä, että pistimme HJK:n tiukalle. Joukkueen ilme oli erinomainen. Treenikentältä se maalintekotaito tulee, sanoi RoPS päävalmentaja Juha Malinen Lapin Kansan haastattelussa HJK ottelun jälkeen.

RoPS päävalmentaja Juha Malinen on vieraillut aiemminkin Keskuskentällä.

Wayne Brown pelikiellossa

SJK:n tuore keskikenttäpelaaja Wayne Brown, ei pääse esiintymään ensimmäistä kertaa uudelle kotiyleisölleen tänä sunnuntaina. Brown sai keltaisen kortin keskiviikon ottelussa MYPA:a vastaan ja aiemmin TPS:ssä kortteja saaneena, miehen korttitili täyttyi ja siitä seuraa yhden ottelun pakkohuili. Mies on taas mukana ensi viikolla VPS vierasottelussa.

Sen sijaan SJK:n kapteeni Pavle Milosavljevic on jo treenanut täysipainoisesti joukkueen kanssa, mutta keskiviikon ottelussa mies ei ollut vielä mukana. Valmennusjohto tekee päätöksen miehen pelikunnosta vielä lähempänä sunnuntaita. Samat sanat myös espanjalaistaituri Josun kohdalla.
Johannes Laaksonen puolestaan on jo täydessä pelikunnossa ja mukana sunnuntaina varmuudella.

Muita kysymysmerkillä olevia pelaajia ei ole, eikä liioin pelikieltoja ja SJK pääsee kovalla kokoonpanolla sunnuntain otteluun.

Viime keskiviikkona SJK:n paidassa teki liigadebyyttinsä oma A-juniori Jesse Sarajärvi, mutta nuorimies todennäköisesti pelaa tänä viikonloppuna Kerho 07:n mukana Kakkosen länsilohkon ottelussa.

Maalivahti Mihkel Aksalu torjui keskiviikkona pilkun ja oli muutenkin yksi MYPA ottelun sankareista. Rankkaritorjunta oli miehelle liigassa jo toinen tällä kaudella.

Aavistin oikeaan kulmaan ja kaveri veti suoraan käsiini. Se olisi voinut mennä aivan toisinkin, mutta tällä kertaa jalkapallojumalat olivat meidän puolellamme, kertaa Aksalu torjuntatilannetta vaatimattomana.

Tervetuloa katsomaan jatkuuko SJK:n hyvä vire myös sunnuntaina.
SJK – RoPS su 15.6. klo 16.00.

Maalivahti Mihkel Aksalu on saanut jakaa nimikirjoituksia joka ottelun jälkeen.

Ottelu näkyy suorana netissäSJK ja Urheilusanomat ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa kaikkien SJK:n kotiotteluiden televisioimisen netissä Urheilusanomien Sisäpiiri-palvelun kautta ISTV:ssä. Myös tämä ottelu lähetetään suorana. Lähetyksen toteuttaa yhteistyössä Siltaloppi oy ja Great Play

Sisäpiiri-verkkopalvelu on avoinna kaikille Urheilusanomien tilaajille. Jos et ole Urheilusanomien tilaaja, voit kokeilla palvelua kuukauden ajan yhdellä eurolla. 
Urheilusanomiin pääset tästä linkistä.

Lähetys SJK – RoPS ottelusta alkaa noin klo 15:50.

Lipunmyynti ja muut järjestelyt

Seinäjoen Keskuskentälle mahtuu katsomoihin noin 3000 ihmistä ja seisomatilaa on näiden lisäksi runsaasti. Pääkatsomo on katettu ja sinne mahtuu noin tuhat ihmistä. Kuppi-istuimet löytyy pääkatsomon lisäksi myös aurinkokatsomosta. Kentän osoite on Urheilupuisto 10.

Lipunmyynnit ja sisäänkäynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä pesäpallokentän kulmauksesta. Kaikki ennakkolippulaiset, kausikorttilaiset, VIP-vieraat ja muut vapaakorttilaiset, otetaan sisään pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä, ns. Ison Kiven portista. Porteilla voidaan tehdä turvatarkastuksia tarvittaessa.

Alueelta löytyy kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut molemmista päistä kenttää ja WC:t löytyvät pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä. Myös SJK fanituotteita on mahdollista ostaa omasta kojustaan. VIP-tila löytyy niin ikään kaupunginpuoleisesta päädystä.

Olutteltta palveluineen aukeaa klo 14:30 ja se sijaitsee perinteisesti Ison Kiven juurella, pääkatsomon päädyssä.

SJK Kannattajat ja Klopit majoittuvat pääkatsomon Ison Kiven puoleiseen päätyyn. Mahdollisten vieraskannattajien paikka on aurinkokatsomossa vastakkaisella puolella.

Median edustajille on varattu tilaa kuuluttamon läheisiltä paikoilta pääkatsomosta ja haastattelut suoritetaan pääkatsomon päädyssä varatun haastatteluseinän edessä. Lehdistötilaisuus on ottelun jälkeen kuuluttamon päädyssä olevan ajanottotornin tiloissa. Median edustajilla on oltava voimassa oleva pressikortti tai akkreditointi tapahtumaan.

LipunmyyntiPortilta:15 (normaali)
10 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit. Sekä kutsutut alle 15-vuotiaat junioripelaajat.Ennakkoliput verkosta:


Kaikkiin SJK otteluihin liput myy verkossa NetTicket.fiNetTicketistä ostetetut verkkoliput ovat kaikki euron halvempia. Jos omistat S-Bonuskortiln saat sillä euron sijasta kahden euron alennuksen. Kaikki toimituskulut kuuluvat nettilippujen hintaan. Verkkokauppa sulkeutuu puolituntia ennen ottelun alkua. Liput saat vaikka kännykkääsi.

Muut ennakkolippujenmyyntipisteet:

Seinäjoki:
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu, 2 euron alennus S-bonuskortilla
– Coffee House, 2 euron alennus S-bonuskortilla
– Sport Bar Wilson, 2 euron alennus S-bonuskortilla
– Hospoda Korbel, 2 euron alennus S-bonuskortilla
– Wallsport Areena, -20% alennus SJK Kannattajakortilla
– Citymarket Jouppi
– Citymarket Päivölä

Vaasa:
– Prisma, 2 euron alennus S-bonuskorteilla
– Studio Ticket, 2 euron alennus S-bonuskorteilla

Pietarsaari:
– Pietarsaaren Kirjakauppa, 2 euron alennus S-bonuskorteilla