123 456 7890

Jaskankin jalka pakettiin
Kerhon epäonni kolhujen suhteen sai jatkoa kun Jaakko Lammen nilkan todettiin murtuneen viime viikon tiistaina harjoituksissa. Nilkka on kipsissä ja ensi viikolla varsinaisen kipsauksen tilalle vaihdetaan lasikuitukipsi.

– Jalka vääntyi sellaisessa prässipeliharjoituksessa. Kurotin katkaisemaan Petter Meyerin syöttöä ja sitten se rusahti kun koko paino tuli nilkalle. En kyllä edes kuvitellut, että se olisi voinut olla murtunut. Ajattelin, että se vain taittui, sillä sama nilkka on mennyt 4-5 kertaa aiemminkin, kertoi parin viikon saikulla varusmiespalveluksesta oleva “Jaska”.

– Jalka kuvattiin sitten seuraavana päivänä ja todettiin, että siellä on pieni murtuma. Nilkka on nyt neljä viikkoa kipsissä. Heti sitä ei leikattu, mutta ensi viikolla ortopedi tutkiin tilanteen ja katsotaan sitten. Tietenkin tämä harmittaa, mutta näitä voi sattua, nuorukainen totesi.

Lampi on toinen pelaaja, jonka jalka on viime viikkoina jouduttu kipsaamaan. Ensin loukkaantui Teemu Penninkangas joulun pyhinä ja hän parantelee omaa jalkaansa pitkälle kevääseen leikkauksen jälkeen.