123 456 7890

SJK pelaa huomenna torstaina 2.7. klo 19.00 historiansa ensimmäisen UEFA Eurooppa-liigan ottelunsa, kun se kohtaa Islannin pääsarjaa parhaillaan johtavan FH Hafnarfjördurin Helsingin Sonera Stadiumilla.

SJK:n joukkue matkasi Helsinkiin jo eilen ja on jo harjoitellutkin Helsingissä yhdessä. Muuta SJK väkeä on matkustanut paikalle tänään aamulla, laittamaan Sonera Stadiumia kuntoon huomista arvo-ottelua varten. Stadionia koristellaan SJK väreihin ja sinne pystytetään oma ottelutoimisto järjestäjiä varten. Keskiviikkoiltana SJK järjestää medialle lehdistötilaisuuden ja myöhemmin illallisen europelien perinteiseen tapaan seurojen johtoväelle, sekä UEFA:n edustajille.

Torstaina aamulla Seinäjoelta paikanpäälle matkustaa myös SJK kannattajat, yhteistyökumppanit ja kutsuvieraat. SJK väen oma juna Seinäjoelta lähtee klo 11.20 ja se on Helsingissä noin klo 14.45. Junamatkalle ja otteluun saa ennakkolippuja vielä Lippupalvelun pisteistä. Asemalla lippuja ei enää myydä. Junassa on ravintola ja matkalla on myynnissä SJK-pinssejä. Lisäohjeita junamatkalle lähtijöille löytyy tämän uutisen alaosasta.

Otteluun on mennyt yhteensä ennakkolippuja noin 1900 kappaletta. Mukaan on laskettu myös aitioiden ja VIP-väelle varatun Champions Clubin asiakkaat. Stadionin eteläpääty on varattu SJK kannattajille ja SJK-junioreille, sekä muulle SJK väelle. Pohjoispäätyä ei avata yleiseen myyntiin. Stadionin itäkatsomoon ja pääkatsomoon saa lippuja myös portilta. Porteille tulee myyntiin myös SJK-huiveja.

Tervetuloa mukaan kannustamaan SJK:ta voittoon!

SJK – FH Hafnarfjördur torstaina 2.7. klo 19.00 Helsingin Sonera Stadiumilla.

Liput ennakkoon Lippupalvelusta:
Eteläpääty (SJK Kannattajat): 10 euroa
Itäkatsomo: 18 euroa
Pääkatsomo: 25 euroa

Lippujen hinnat sisältäen junalla meno-paluun:
Eteläpääty (SJK Kannattajat): 90 euroa
Itäkatsomo: 103 euroa
Pääkatsomo: 110 euroa

(Lippuihin tulee lisäksi Lippupalvelun palvelumaksu, joka on 2,50 – 3,50 euroa)

Suora linkki Lippupalvelun verkkokauppaan tästä:
Lippupalvelun SJK UEL lipunmyynti

Lippupalvelun lippukaupat löydät tästä linkistä:
Lippupalvelun lippukaupat

Liput portilta:
Itäkatsomo: 22 euroa
Pääkatsomo: 30 euroa

Peli näkyy myös maksullisessa IS Extra-palvelussa suorana ja Seinäjoella Carlsberg Sports Barissa.

Ohjeita junamatkalle lähtijöille

Jokaiselle junamatkan ostaneelle on varattuna kirjekuori Seinäjoen asemalla, jossa on lippu itse otteluun, sekä ranneke joka toimii junassa meno-paluu lippuna. Kaikki paketit on täytynyt maksaa etukäteen, eli pelkällä ennakkovarauksella ei lippuja asemalta löydy. Asemalla ei lippua voi enää ostaa. Tarvittaessa ota mukaan tosite lipun maksamisesta, jos ostat lipun vielä torstaiaamuna. Myös kutsuvieraiden, yhteistyökumppaneiden ja Champions Clubilaisten liput ovat asemalla nimellä varustetuissa kuorissa.

Asemalla aletaan jakamaan näitä kirjekuoria SJK henkilökunnan toimesta klo 10.30 ja ne pitää noutaa viimeistään 11.10. Eli kymmenen minuuttia ennen junan lähtöä. Juna on SJK:n omassa käytössä, mutta sen aikatauluihin emme pysty vaikuttamaan muun junaliikenteen vuoksi. Huomioikaa tämä myös Helsingistä poislähtiessä. Juna ei pysty odottamaan myöhästyjiä, kannattaa olla ajoissa paikalla.

Juna pysähtyy Tampereella klo 12.55, vain ottaakseen pikaisesti kyytiin sieltä tulevat SJK kannattajat. Heille on varattuna kirjekuoret samalla tavoin. Takaisin tullessa juna pysähtyy Tampereella klo 0.01.

Helsingissä olemme klo 14.45 ja siellä siirrymme vapaasti joko stadionille tai ravintola Gringos Locosiin, missä SJK kannattajat kokoontuvat ennen ottelua. Paikka on Töölön Kisahallin päädyssä. Siellä on tarjouksia lipunostaneille tai SJK kausikorttilaisille. Esimerkiksi matsiburgeri lähtee hintaan 10 euroa. Gringos Locosista marsimme yhdessä stadionille klo 17.30 alkaen.

Stadionin portit aukeavat Champions Clubilaisille ja kutsuvieraille klo 17.30. Muille katsojille klo 18.00. Ottelu alkaa klo 19.00.

Peli päättyy noin klo 21.00 mennessä ja sen jälkeen kaikki voivat vapaasti siirtyä Helsingin Rautatieasemalle. Juna Seinäjoelle lähtee Helsingistä klo 22.14, eikä se voi odottaa myöhästyjiä. Kannattaa siis olla ajoissa asemalla paikalla. Seinäjoella juna on klo 1.50 yöllä.

Junassa on ravintola molempiin suuntiin mennessä ja Seinäjoelta lähdettäessä myynnissä SJK-pinssejä.

Ole mukana vaikuttamassa SJK muistoihin

Koska kyseessä on kaikkien aikojen ensimmäinen kerta, kun seinäjokinen seura pelaa jalkapalloilun arvo-ottelussa, toivomme että kaikki ottavat reissusta paljon muistoja, kuten kuvia ja videoita.

SJK mediatiimi kerää kuvia ja videoita tapahtuman jälkeen ja tekee niistä koosteita ja kuvaesityksiä SJK:n kanaville kaikkien nähtäväksi. Parhaat kuvat ja videot palkitaan SJK fanituotteilla.

Kuvien ja videoiden keräämistavasta tiedotetaan myöhemmin, joten pitäkää muistot tallella siihen asti. Kiitämme jo etukäteen osallistumisestanne tapahtuman onnistumiseen ja sen muistojen keräämiseen.