123 456 7890

SJK:n Akatemian johtaja Jani Uotinen siirtyy Veikkausliigassa pelaavan KPV:n päävalmentajaksi. Uotinen aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi. SJK saa korvauksen sopimuksen purkamisesta. Sopimus allekirjoitettiin maanantai-iltana.

SJK Akatemian tehtävä on ollut alusta alkaen kasvattaa pelaajia sekä valmentajia urallaan niin hyviksi ammattilaisiksi kuin mahdollista. Tietenkin toivomme, että nämä kyvyt olisivat aina meidän käytössämme, mutta olemme kuitenkin erittäin ylpeitä ja iloisia Jani Uotisen uudesta pestistä KPV:n päävalmentajana. Toivotamme hänelle valtavasti onnea. Hän on myös aina tervetullut takaisin työskentelemään SJK-perheessä, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

SJK tulee ilmoittamaan Akatemian uudesta johtajasta ja Kakkosessa pelaavan SJK Akatemian vastuuvalmentajasta lähipäivinä.

41-vuotias Jani Uotinen aloitti SJK Akatemian johtajana marraskuussa 2017 ja hän toimi Akatemian edustusjoukkueen päävalmentajana Kakkosessa kaudesta 2018 lähtien. Viime kaudella SJK Akatemia sijoittui Kakkosen C-lohkossa kolmanneksi ja tällä hetkellä joukkue johtaa Kakkosen C-lohkoa ilman tappioita.

Minulla on ollut todella mukava ja kehittävä reilu puolitoista vuotta SJK:ssa. Minulla ei ole mitään pahaa sanaa SJK:sta, jossa kaikki asiat on aina hoidettu huipputasolla, ja tämä on todella ammattimainen seura. Täällä on oikeasti ollut ilo työskennellä ja kaikki tämä on mahdollistanut sen, että on itse saanut täysipäiväisesti keskittyä vain valmentamiseen ja samalla kehittyä siinä. Minulle jää vain ja ainoastaan positiiviset fiilikset tästä ajasta, sanoo SJK:n nyt jättävä Jani Uotinen.

Saimme myös hienosti asiat seuran kanssa sovittua, vaikka minulla sopimusta vielä olikin jäljellä. Iso kiitos myös siitä SJK:lle, Uotinen jatkaa.

Tämä aika oli kyllä kaikin puolin loistavaa ja hieman haikeat fiilikset tässä on samalla, mutta uusi työ kompensoi sitä. Eli haikeat fiilikset, mutta samalla odottavat. Uusi haaste odottaa, kuvailee Uotinen tunteitaan.

SJK on mahtava ja hieno seura sekä organisaatio ja minulla oli mahtavaa aikaa täällä. Tässä kuitenkin taas jalkapallo osoittaa oman yllätyksellisyytensä, päättää Uotinen.

Koko SJK-väki on kiitollinen Uotiselle tehdystä hyvästä työstä ja kaikki toivovat hänellä onnea ja menestystä tulevaisuudessa.

Seuraavassa ottelussaan SJK Akatemia kohtaa vierasottelussa KuPS:n reservijoukkue KuFu98:n. Ottelu alkaa lauantaina 26.7. klo 18.00 Kuopiossa. SJK Akatemian seuraava kotiottelu on torstaina 1.8. klo 18.30 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi Kajaanin Haka. Löydät SJK Akatemian otteluohjelman tästä linkistä.