123 456 7890

Jalometallin hohtoa

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit pelaavat lauantaina puoleltapäivin erittäin tärkeän kamppailun kotikentällään Jyväskylän Jalkapalloklubia vastaan.

Voitolla sarjassa tällä hetkellä neljäntenä oleva Kerho ohittaisi nyt kolmantena olevan JJK:n, jolla on piste enemmän kuin seinäjokelaisilla. Samalla mahdollisuudet pronssimitaliin pysyisivät elossa, vaikka HJK hengittääkin kaksikon niskaan yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Edellisessä ottelussaan JJK hävisi kotonaan OLS:lle 1-0 ja neljästä viimeisestä ottelustaan syyskierroksen todella vahvasti viidellä peräkkäisellä voitolla aloittanut keskisuomalaisjoukkue on hävinnyt kolme.

Kerho kärsi kaksi peräkkäistä tappiota mitaleista taisteleville FC Reippaalle ja HJK:lle, mutta palasi voittokantaan ja mitalikisaan viime viikon vierasottelussaan VJS:aa vastaan Myyrmäessä numeroin 3-1.

Jos kävisi niin onnellisesti, että Kerhon jälkikasvu onnistuisi voittamaan sekä JJK:n, että viimeisessä ottelussaan KuPS:n vieraissa, tilanne kärkikvartetissa olisi varma, mutta vieläkään ei takeita mitalista olisi, sillä muiden olisi pelattava ristiin.

Kevätkierroksella Kerho hävisi JJK:lle Jyväskylässä 3-1 samoin kuin keväisen treenipelinkin. Wallsport Areenassa joukkueet päätyivät tasapeliin lukemin 1-1, eli edessä on jo kauden neljäs keskinäinen vääntö.

Ottelu alkaa Keskuskentällä klo 12.00 ja siitä ehtii mainiosti katselemaan edustuksen vieraspeliä Vaasassa, jos niin tykkää tehdä!