123 456 7890

SJK on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen fyysisestä valmennuksesta vastaavan Jaakko Nevanlinnan, sekä pelaajasopimuksen omista junioreista mukaan nostetun Arttu Aromaan kanssa.

Nevanlinna vastaa SJK:n ja Akatemian pelaajien fyysisestä valmennuksesta, sekä henkilökohtaisista harjoitusohjelmista kausilla 2015 ja 2016. Nevanlinna on suunnitellut harjoitusohjelmat myös SJK-junioreille ja tarkoituksena on parantaa koko seuran fyysistä valmennusta, sekä luoda näin yhtenäinen pelaajaputki.

Nevanlinnan saavutukset puhuvat puolestaan ja joukkueet missä hän on ollut, ovat aina menestyneet. Hän tekee todella kovaa työtä taustalla yhdessä fysioterapeutti Juha-Jaakko Ulvilan kanssa ja pitää huolta että meillä on aina pelaajat hyvässä kunnossa sekä käytettettävissä, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Nevanlinna on ollut SJK:n mukana jo vuoden 2012 lopulta asti ja ennen sitä hän toimi samassa tehtävässä HJK:n edustusjoukkueessa. Nevanlinna on ollut mukana voittamassa neljää Veikkkausliigan Mestaruutta ja SJK:ssa juhlimassa nousua liigaan, sekä viime kauden päätteeksi Veikkausliigan hopeamitalia. Hän toimii SJK pestinsä lisäksi myös Palloliiton fyysisen valmennuksen kouluttajana sekä Pohjois-Haagan jalkapallolukion päävalmentajana.

Hyvältä on tuntunut ja homma on toiminut SJK:ssa hyvin. Mielestäni olemme tehneet hyvää tulosta ja jatkan hommia Simon kanssa mielellään, kertoo Jaakko Nevanlinna.

Jaakko Nevanlinna (vas.) ja Juha-Jaakko Ulvila (oik) vahtimassa SJK:n talven 2015 ensimmäisiä treenejä

Oman junioripelaajaputken läpi käynyt, mutta Jalasjärvellä syntyneen 20-vuotiaan Arttu Aromaan sopimus on kolmivuotinen. Aromaa lähti viime maanantaina armeijaan, mutta hän osallistuu harjoituksiin mahdollisuuksien mukaan jo armeija-aikana.

Arttu teki läpilyönnin kakkoseen viime kaudella ja armeijan jälkeen hän haluaa satsata täysillä jalkapalloon. Hän on esimerkillinen nuori pelaaja ja hyvä saada hänet mukaan, kommentoi Valakari Aromaan sopimusta.

Aromaa on syntynyt vuonna 5.1.1995 ja pelipaikaltaan hän on pelipaikaltaan puolustaja tai keskikenttäpelaaja. Hän pelasi viime kaudella Kerho 07:n mukana Kakkosessa 9:n peliä ja oli vaihdossa viidesti. A-nuorten SM-sarjan otteluita Aromaalle kertyi 11 kappaletta ja niissä hän onnistui myös maalinteossa kertaalleen. B-junioreissa hänet palkittiin vuonna 2012 SJK-junioreiden kiertopalkinnolla, sekä Esa Laitilan-kannustusstipendillä.

Aromaan sopimuksen myötä SJK:lla on 21 pelaajasopimusta kaudelle 2015.
Nuorista on sopimuspelaajiin ja edustuksen harjoitusrinkiin nostettu nyt jo viisi pelaajaa.

Arttu Aromaa juhli 20-vuotissynttäreitään viime maanantaina, lähtemällä armeijaan.