123 456 7890

IV KOMIA-Turnauksen lohkojaot ja otteluohjelmat on nyt selvillä, samoin turnauksen lippupaketit sekä yksittäisten päivien lippujenhinnat.
Turnauksen järjestäjäorganisaatio kertoi aiemmin torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa turnauksen järjestelyistä sekä odotuksista turnauksen suhteen.

– Neljättä kertaa järjestettävästä KOMIA-turnauksesta on tulossa mahtava tapahtuma jälleen kerran. Olemme halunneet alusta alkaen että turnaus pelattaisiin oikeasti turnausmuodossa, mutta se ei ole välttämättä kaikille joukkueille sopinut. Nyt saamme ensimmäistä kertaa tästä kunnon kilpailun ja se varmasti nostaa mielenkiintoa entisestään. Yhteistyö Palloliiton kanssa Maajoukkueiden osalta saa myös jatkoa ja tämä on meille tietenkin erittäin tärkeää, kertoo Wallsportin hallituksen ja SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

– Saamme hyvät joukkueet mukaan turnaukseen ja lähdimme alusta lähtien siitä että haluamme uusia joukkueita mukaan, eikä vain samoja jo täällä olleita. Viron Mestari Nömme Kalju, Suomen hopeamitalisti Inter, Suomen tulevaisuuden tähtipelaajista koostuva U21 maajoukkue ja Ruotsin Allsvenskan joukkue Mjällby AIF on kaikki tämmöisiä. Lisäksi halusimme mukaan paikallista kilpailua Vaasan Palloseuran muodossa, valottaa joukkuevalintoja SJK Urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong. -Tulijoita turnaukseen olisi toki ollut enemmänkin, jatkaa Armstrong

– Ainakin perjantaina ja lauantaina uskoisin hallin olevan ääriään myöten täynnä. Lipunmyynti aloitetaan tammikuun alusta, mutta kyselyjä on tullut jo etukäteen, jopa Suomen rajojen ulkopuolelta. Pyrimme tekemään tapahtumasta mahdollisimman viihtyisän kaikille, niin pelaajille kuin katsojille, toivottaa Wallsport Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mäkelä

Ottelut pelataan siten, että keskiviikosta perjantaihin pelataan joka päivä kaksi ottelua, klo 17:00 ja 19:15 ja finaalipäivänä lauantaina pelataan Jumbofinaali klo 12:00, Pronssiottelu klo 14:15 ja Finaali klo 16:30.

SJK kohtaa turnauksessa ensin Veikkausliigan FC Interin keskiviikkona 13.2. klo 17:00 ja perjantaina 15.2. Pohjanmaan paikallisessa VPS:n klo 19:15. Lauantain ottelu riippuu lohkosijoituksesta.

Lohkot:

Lohko A: Lohko B:
Suomi U21 SJK
Nmme Kalju FC Inter
Mjällby AIF VPS

Ottelut:

Keskiviikko 13.2. Klo 17:00 SJK – FC Inter ja klo 19:15 Suomi U21 – Mjällby AIF
Torstai 14.2. Klo 17:00 Mjällby AIF – Nmme Kalju ja klo 19:15 FC Inter – VPS
Perjantai 15.2. Klo 17.00 Suomi U21 – Nmme Kalju ja klo 19:15 SJK – VPS
Lauantai 16.2. klo 12:00 A3 – B3, klo 14:15 A2 – B2 ja klo 16:30 A1 – B1

Turnauksen aikana Palloliitto järjestää Seinäjoella myös valmentajakoulutuksia ja Isännän Ääni seminaarin.

Lipunmyynti alkaa 1.tammikuuta. Koko turnauksen lippu maksaa vain 50 euroa, yksittäisten päivälippujen ollessa 20 euroa ja finaalipäivälle 30 euroa. Lauantain finaalien jälkeen järjestetään myös iltajuhlat, joista tiedotetaan lisää myöhemmin.

Tapahtuman järjestää Wallsport Oy yhdessä SJK:n kanssa ja yhteistyökumppaneina toimii KOMIA Seinäjoen Kaupunkiseutu, Adidas Finland, Iltasanomat, Pommer Herkku, GapCon, W-mediat sekä Kotijoukkue.

KOMIA-turnaus pelataan kahdessa kolmen joukkueen lohkossa ja mukana on kuusi joukkuetta:
SJK, FC Inter Turku, VPS, Suomen U-21 Maajoukkue, JK Nmme Kalju (Viro) ja Mjällby AIF (Ruotsi)