123 456 7890

SJK juhlii mitaleita ja kauden päättymistä heti kauden viimeisen Veikkausliigaottelun jälkeen, lauantaina 25.10. Juhlat järjestetään Hotelli Sorsanpesän tiloissa ja liput juhliin on jo myynnissä netissä sekä eri myyntipisteissä.

Samana päivänä pelataan kauden viimeinen ottelu SJK – MYPA ja tuo ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä klo 14.00 alkaen. Ottelussa ratkaistaan lopullisesti SJK:n mitalin väri, sillä vielä ei ole tiedossa onko kausi hopeinen vaiko pronssinen, joten panosta on paljon. Koskaan aiemmin ei Seinäjoella ole jalkapallon pääsarjan mitaleita kuitenkaan juhlittu.

Tämä on ollut jo tähän mennessä upea kausi ja oikeastaan on ollut upeat kaksi vuotta siitä lähtien kun aloitin täällä. Ennen kauden alkua ja kauden aikanakin ovat ulkopuoliset puhuneet kaikenlaista ja on muistuteltu kuinka kausi on pitkä – kenties odoteltu SJK:n hiipumista. Yhdentoista kuukauden ajan pelaajat ovat kuitenkin tulleet joka päivä ja tehneet sen mitä heiltä on vaadittu. Jokaiseen harjoitukseen ja peliin he ovat lähteneet tekemään parhaansa. Olen heistä ylpeä ja tämä on hieno pelaajaryhmä, kertoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Viimeisen ottelun jälkeen pääsemme myös juhlimaan yhdessä Sorsanpesän komeissa puitteissa. Mielestäni nämä päätösjuhlat ovat oikeaa futiskulttuuria, sillä tämä on ollut meidän kaikkien yhteinen matka, pelaajien, fanien, seurajohdon ja tukijoiden. Päätösjuhlassa voimme yhdessä käydä kautta läpi ja juhlistaa sitä. Toivonkin että tästä tulee meille jokavuotinen tapahtuma, Valakari jatkaa.

Juhliminen Sorsanpesällä aloitetaan illallisen merkeissä ja varsinainen iltajuhla alkaa yökerho Onniteekissa klo 22.00. Koko SJK:n joukkue taustoineen juhlii yhdessä kannattajien ja tukijoiden kanssa historiallista Seinäjoen ensimmäistä mitalia sekä sen myötä Eurocup-paikkaa, aina pitkälle aamuun.

Aivan ensimmäiseksi iltajuhlissa otetaan tietenkin vastaan SJK:n Veikkausliigamitalit voittanut edustusjoukkue, joka saapuu yhteiskuljetuksella bussilla Sorsanpesälle. Yleisöä lämmittää ja tilaisuutta juontaa stand-up koomikot Tomi Haustola ja Tommi Mujunen. Illan viimeisenä esiintyjänä lauteille nousee supersuosittu seinäjokelaisyhtye Softengine.

Tervetuloa mukaan juhlimaan!

SJK on sarjassa parhaillaan toisena, kun kaksi ottelua on pelaamatta.

Tietoa esiintyjistä

Suomea tämän vuoden Euroviisuissa edustanut seinäjokelaisyhtye Softengine julkaisi ensilevynsä lokakuun alussa ja siten Sorsanpesän keikka on lähes levynjulkistustilaisuus. Softenginen laulaja-kitaristi Topi Latukka lupaa bändin tiedotteessa, että uudella levyllä kuullaan mielenkiintoisia ratkaisuja, eeppistä soundia ja erilaisia biisejä“. Kevään Euroviisuissa Softengine oli yhdestoista kappaleellaan Something Better.
Bändin jäsenistä myös Latukalla on omaa futistaustaa, mutta vielä enemmän sitä on yhtyeen rumpali Tuomo Alarinnalla, joka pelasi aktiivisesti maalivahtina SJK-junioreissa vielä muutamia vuosia sitten.

Stand up-koomikko Tomi Haustola on tehnyt komiikkaa yli viisi vuotta ja kiertänyt Suomen parikin kertaa ympäri. Kokemusta on yli 800 keikan verran, ja yleisöjen koot ovat vaihdelleet 5-1500 henkilöön. Haustola on tuttu mm. YLE:n Naurun Tasapaino ohjelmasta ja hän oli vuoden 2010 Stand Up tulokas finalisti. Tommi Mujunen puolestaan valittiin vuoden Stadn Up tulokkaaksi vuonna 2004 ja hän vaikuttaa myös stand up -improvisaatioryhmä Klooni Korhosissa. Tommi tuo lavalle hysteerisen hauskoja hahmoja, päättömiä tilanteita ja ystävällistä vuorovaikutusta yleisön kanssa.

Softengine esiintyy SJK:n mitalijuhlissa

Liput tapahtumaan

Ennakkolippu illan mitalijuhliin SJK:n kausikortilla 18 euroa ja lippu ovelta 20 euroa.
Ennen varsinaisia iltajuhlia on mahdollisuus juhlaillalliselle, joka alkaa jo klo 19.00. Illalliskortti kustantaa 60 euroa ja näitä voi tiedustella SJK:n toimistolta.

Ennakkoliput netistä:
NetTicket

Muut myyntipisteet:
– Wallsport Areena
– SJK:n toimisto (koulukatu 5)
– Ravintola FC Casa Grande
– Hotelli Sorsanpesä

– SJK – MYPA ottelutapahtumassa

Tapahtuman ikäraja on 18-vuotta.