123 456 7890

Jesse Öst torjui rangaistuspotkun pelin alkupuolella, mutta ei voinut mitään Interin hyvälle vastahyökkäykselle hetkeä myöhemmin. SJK:n tuska jatkui maalin tappion myötä. Tuskaa lisää se tieto, että jälleen pelaajia loukkaantui. Jordan Mustoe joutui jättämään kentän jo ensimmäisellä puoliskolla. Ja kun kaikki vaihdot oli jo tehty 70 minuutin kohdalla, Marc Vales loukkaantui vakavasti ja hänet jouduttiin kantamaan paareilla ulos kentältä. Ensi tietojen mukaan edessä on pitkä huili. Ottelun lopussa SJK taisteli lähes puolituntia vajaamiehisenä, eikä pystynyt painostuksesta huolimatta luomaan todellista vaaraa Interin maalille. SJK:n pelit jatkuu viikon päästä lauantaina 26.5. klo 15:00, ja silloin vietetään Kotijoukkuepäivää. SJK kohtaa IFK Mariehamnin OmaSp Stadionilla ja koko päiväksi riittää tapahtumaa. Lisätietoa tulossa heti viikon alusta SJK:n sivuille.

SJK – FC Inter 0-1 (0-1)
0-1 28 min Timo Furuholm

SJK pystyi ensimmäisen puoliajan aikana pelaamaan pallon muutaman kerran linjan taakse kohti hyökkääjänä pelannutta Emile Paul Tendengia, mutta kaikki syötöt lipsahtivat hieman liian pitkiksi. SJK:n harvat puolittaiset maalipaikat tulivat ensimmäisen puoliajan lopulla. Anders Bååth pääsi laukomaan kulmapotkun jälkitilanteessa, mutta Henrik Moisander torjui pallon helposti. Samoin kävi Johannes Laaksosen vapaapotkulle.

FC Inter sai rangaistuspotkun, kun Marc Vales rikkoi Benjamin Källmania päätyviivan ja boksin rajalla. Jesse Öst piti SJK:n pelissä mukana torjumalla Källmanin rankkarin. Veto kimposi vielä torjunnasta ylärimaan, mutta maali pysyi koskemattomana.

Hetkeä myöhemmin vierasjoukkue kuitenkin meni ottelussa johtoon. SJK menetti pallon keskialueella, ja Inter pystyi sahaamaan SJK:n puolustuksen läpi muutamalla nopealla syötöllä. Pallo pelattiin boksiin Timo Furuholmille, joka laukoi pallon hallitusti ohi Jesse Östin.

SJK joutui suorittamaan ensimmäisen pelaajavaihtonsa jo ottelun alussa, kun laiturina pelannut Jordan Mustoe joutui jättämään kentän, ja tilalle tuli Johannes Laaksonen.

Toisen vaihdon SJK teki toiselle puoliajalle, kun Anders Bååth teki tilaa Vahid Hambolle, joka otti Tendengin paikan hyökkääjänä.

SJK:n toppari Marc Vales avasi muutaman kerran komeasti ristipallon laitaan Jesse Sarajärvelle, mutta kunnollisia maalipaikkoja SJK ei niistä lopulta pystynyt luomaan. SJK käytti viimeisen vaihtonsa 68. minuutilla, kun Maximo Tolonen tuli kentälle Jesse Sarajärven tilalle. SJK:n peli mutkistui entisestään, kun Marc Vales kannettiin ulos kentältä paareilla muutamaa minuuttia myöhemmin, ja SJK joutui jatkamaan ottelun vajaalukuisena loppuun.

SJK:n kiri jäi laihaksi, eikä kotijoukkue pystynyt testaamaan Moisanderia juuri yhtään. SJK:n peli meni puskemiseksi, ja lopussa nähtiin useita epätoivoisia keskityksiä, jotka menivät liian usein suoraan Moisanderin hyppysiin.

Se ei ollut siellä päinkään miten me tähän otteluun valmistauduttiin. Se ei ole, kotiyleisön edessä, vain riittävän aktiivista. Se ei ole riittävän nopeaa. Ja me ei olla vaarallisia. Me ei vain olla tarpeeksi vaarallisia hyökkäyspäässä, sanoi SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen ottelun jälkeen.

Me valmistauduttiin tähän otteluun hyvin. Meillä oli hyvä draivi treeneissä. Mutta meidän ulosmittaus matseissa, ei ole tällä hetkellä ihan satasella. Me ei päästä sinne tappiin, miten joukkue on treenannut ja mitä he näyttävät treeneissä. Me ei saada ulosmitattua sitä nyt. Meillä on todella tiukan analyysin paikka pelaajien ja staffin kanssa. Kaikki me olemme samassa veneessä. Meillä on keskustelun paikka, että mistä se johtuu, jatkoi Kautonen.

Cup-voiton merkitys oli pokaalin lisäksi myös se, että saimme siitä ison itseluottamusbuustin Veikkausliigaan. Täytyy olla rehellinen ja sanoa että emme ole aloittaneet liigaa siten kuin olisi pitänyt. Mielestäni kuitenkin tänään näytimme, että cup-voitto ei ollut vain sattumaa. Tänne ei ole helppo tulla hakemaan pisteitä, joten olen tyytyväinen pelaajiini. Olen myös tyytyväinen siihen miten reagoimme missattuun pilkkuun. Me jatkoimme omaa peliämme ja jatkoimme SJK:n antaman tilan hyödyntämistä, tekemällä hienon maalin hyvän kombinaation jälkeen, sanoi FC Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta.

SJK: Jesse Öst MV, Joel Mero, Marc Vales, Dani Hatakka, Anders Bååth (46’ Vahid Hambo), Reuben Ayarna, Jordan Mustoe (24’ Johannes Laaksonen), Joonas Sundman, Emile Paul Tendeng, Jesse Sarajärvi (67’ Maximo Tolonen), Mehmet Hetemaj.