123 456 7890

Infoa ennakkolipuista
Seinäjoen Jalkapallokerho keräsi viime sunnuntain kauden ensimmäiseen sarjapeliinsä seuran yleisöennätyksen, mukavat 824 katsojaa.

Vaikka hyvään yleisömäärään oli toki varauduttu ja lipunmyynti sujui pääsääntöisesti erittäin jouhevasti, ensi viikon keskiviikkona pelattava Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu aiheuttaa sen, että Kerhon väki haluaa palvella katsojiaan ja kannattajiaan entistäkin paremmin, eli hommaan satsataan lisää

Pääsylippunsa ennakkoon Wallsport Areenan toisessa kerroksessa sijaitsevasta Wallsport Cafsta hakeneet pääsevät jonojen ohitse sisään kenttäalueelle. Sama pätee myös kausikorttilaisiin. Näin pyrimme keventämään lippuluukuille toivon mukaan syntyvää painetta ja tarjoamaan mahdollisuuden napata mahdollisimman hyvä paikka katsomosta. Ennakkolipun saa myös halvempaan hintaan kuin portilta ostetun piletin, eli maanantaista alkaen voi käydä lunastamassa pääsylipun 7/4 hintaan Wallsport Cafsta. Normaalisti lippujen hinta on 8/5 . Wallsport Caf on auki klo 12-20.00 päivittäin.

Ennakkolippulaiset ja kausikorttilaiset pääsevät Jouppilanvuoren tekonurmen katsomoihin ns. kuuluttamon takana sijaitsevasta ovesta, jossa ei lipunmyyntiä ole. Samasta ovesta tulevat myös joukkueet kentälle. Ovi sijaitsee noin kentän keskikohdalla jääurheilukeskuksen puolella.

Koska paikalle on oikeasti odotettavissa varsin merkittävää yleisömäärää, seura toivoo mahdollisimman monen hakevan lippunsa ennakkoon. Toivomme myös, että autot jätettäisiin Wallsport Areenan/vanhan jäähallin parkkialueelle, mistä ei ole pitkä matka kentälle.