123 456 7890

SJK isännöi Tampereen Ilvestä lauantaina OmaSp Stadionilla klo 15.00 alkavassa ottelussa. Stadionin toisessa kerroksessa sijaitseva Carlsberg Sports Bar avaa ovensa jo klo 13.00 ja sulkeutuu vasta pitkään pelin jälkeen. OmaSp Stadionin muut portit sekä palvelut aukeavat klo 13.30. Stadionin sisäpuolella palvelee nyt myös toinen SJK Shop heti pääportin läheisyydessä, josta löydät SJK-fanituotteet nopeasti.

Tampereen Ilves saapuu Seinäjoelle pelattuaan vasta yhden Veikausliigaottelun, kun se viime viikonloppuna tasasi pisteet FC Lahden kanssa kotiavauksessa. SJK puolestaan pelaa nyt jo kolmannen ottelunsa, napattuaan ensin avauksessa tasapelin samaista Lahtea vastaan, sekä komean 3-1-voiton Pohjanmaan derbyssä Vaasan Elisa Stadionilla.

Tosi hyvä onnistuminen viime viikonloppuna kaikilta. Vähän näkyy jo sitä mitä olemme harjoituskentällä harjoitelleet ja saimme sitä hyvin siinä toteutettuakin kentällä. Kaikki äijät oli tosi hyvin pelissä mukana ja tästä on hyvä jatkaa Ilves peliin, kommentoi SJK:n keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen, joka itse oli mukana järjestelemässä viime lauantaina kaikkia kolmea SJK:n osumaa.

SJK vahvistui vielä juuri ennen siirtoajan päättymistä maanantaina ja sai riveihinsä roppakaupalla kokemusta sekä taitoa Erfan Zenelin myötä. Lisäksi Suomen poikamaajoukkueissa kapteenina pelannut ja 19 vuoden ikäänsä nähden varsin kokenut Obed Malolo siirtyi SJK-paitaan.

Meidän rinki alkaa näyttämään hyvältä tällä hetkellä. Siinä on laajuutta ja kilpailua, kommentoi SJK:n kapteenistoon kuuluva Mehmet Hetemaj, joka on itse ollut muutamasta viime ottelusta sivussa pikku loukkaantumisen vuoksi.

Uusista pelaajista tunnen Efun hyvin jo pitkältä ajalta. Hänestä on kenties ulkopuolisilla vähän erilainen kuva, mutta hmisenä hän on erittäin hauska ja mukava tyyppi. Hän on myös joukkuekaverien keskuudessa pidetty joukkuepelaaja. HJK:ssa hän oli joka vuosi tehokkaimpia pelaajia, samoin kuin liigassakin. Varsinkin Europeleissä, missä kenties parhaiten pääsee näyttämään omaa tasoaan, on Efu ollut aina HJK:n parhaita jollei jopa paras pelaaja. Olen aivan varma että hän on tullut meidän mukaan näyttämään kuinka hyvä pelaaja hän on ja hän tulee taatusti auttamaan meitä meidän mestaruustavoitteessa, arvelee Hetemaj.

Malolo taas on nuori lupaus, josta toivon että hän ottaa heti paikkansa, mutta ainakin tulevaisuudessa hän tulee varmasti olemaan yksi avainpelaajista meidän keskikentällä. Hyvänä esimerkkinä on Masa Klinga, joka tuli tänne samaan tapaan ja nyt on koko ajan kehittynyt paremmaksi ja paremmaksi huimalla tahdilla. Samoin Matej Hradecky, joka tuli tänne, pelasi huippukauden ja nousi A-maajoukkueeseen. Joten kyllä tämä on varmasti hänelle hyvä askel ja nämä nuoret ovat osoittaneet muillekin suomalaisille nuorille, että tännne kannattaa tulla. Täällä on kilpailu kovaa, mutta siinä kehittyy ja kun täällä pääsee pelaamaan, on taatusti Veikkausliigan huipulla ja siitä ei ole suunta kuin ulkomaille, sanoo Hetemaj lopuksi.

Molemmat uudet vahvistukset ovat pelikelpoisia ja päävalmentaja Sixten Boströmin käytettävissä kokoonpanoa valittaessa.

SJK – Ilves pääsiäislauantaina 15.4. klo 15.00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelun ennakkoliput myynnissä edullisempaan hintaan SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa. Lipunmyynti stadionilla aukeaa kaksi tuntia ennen avauspotkua.

Ottelu näkyy lisäksi suorana ISTV:n ja Ruutu+:n maksullisista palveluista.

SJK:n päävalmentaja Sixten Boströmin mietteitä perjantaina ilmestyvässä SJK TV:n haastattelussa.

Tampereen Ilves täynnä tuttuja pelaajia

Ilves on uudessa tilanteessa. Se ei enää ole altavastaaja, vaan Tampereella odotetaan menestystä. Miten hyvin nuori joukkue kestää paineet? Päävalmentaja Jarkko Wiss on yrittänyt puheillaan poistaa Ilveksen ennakkosuosikkiasemaa, mutta peliesitykset ovat toistaiseksi ylläpitäneet sen.

Viime kaudella Ilves nousi ennakko-odotusten vastaisesti mitali- ja jopa mestaruustaisteluun, ja oli lopulta sarjassa viides. Pelaajalistaa tarkastelemalla se ei oikeastaan ollutkaan niin iso yllätys, sillä Ilveksen pelaajahankinnat onnistuivat erinomaisesti. Emile Paul Tendeng ja Reuben Ayarna kuuluivat ja kuuluvat edelleen Veikkausliigan tähdistöön. Heidän lisäkseen Ilves hankki SJK:sta Teemu Penninkankaan, Tucon, Youness Rahimin ja Aleksis Lehtosen. Joukkueessa pelaa ennestään SJK-taustaisista pelaajista Marco Matrone, Felipe Aspegren ja Eero Tamminen. Puolustukseen Ilves hommasi SJK-taustaisen Pavle Milosavljevicin tilalle FC Lahdesta Jani Tanskan. Myös maalipuiden välissä on sarjan parhaisiin maalivahteihin lukeutuva Mika Hilander, joka kuuluu myös Suomen maajoukkuerinkiin.

Hilander kuitenkin puuttuu lauantaina maaliltaan, sillä mies hölmöili itselleen pelikietltoa sarja-avauksessa, huitasemalla olkapäällään FC Lahden Loorents Hertsiä naamaan tilanteen jälkeen. Kosketus ei ollut kova, mutta kun pelaaja toimii näin pelin ollessa poikki, ei tuomarilla ollut muuta vaihtoehtoa kuin nostaa punainen kortti. Puolustuksesta puuttuu myös SJK:n omiin kasvatteihin kuuluva Teemu Penninkangas, joka on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

SJK:a vastaan maaliin astelee todennäköisesti vasta 18-vuotias Johannes Luukkanen, joka teki Veikkausliigadebyyttinsä viime lauantaina Hilanderin ulosajon jälkeen.

Viime kaudella Ilves oli SJK:lle paha vastustaja kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa, ja voitti sekä Jouppilanvuoren tekonurmella että kotikentällään Tammelassa. Kauden viimeinen kohtaaminen OmaSp Stadionilla sen sijaan päättyi SJK:n 4-0-murskavoittoon.

Pelaajarinki laajentuu edellisestä ottelusta

SJK on vahvistunut viime lauantain voittoisan Pohjanmaan derbyn jälkeen, kun Obed Malolo ja Erfan Zeneli liittyivät joukkueeseen. Molemmat ovat pelikunnossa ja pelikelpoisia tarvittaessa Ilvestä vastaan. Loukkaantuneena ollut Marc Vales on jo harjoitellut normaalisti joukkueen mukana ja todennäköisesti mukana kokoonpanoa valittaessa. Myös Mehmet Hetemaj on jo harjoituskunnossa, mutta lauantain ottelu saattaa tulla vielä liian aikaisin.

Pitkään loukkaantuneena ollut Jarkko Hurme on tekemässä lähiaikoina paluuta kentille, mutta ensi lauantaina hän ei todennäköisesti ole vielä mukana. Ainoa täysin varma poissaolija on Matej Hradecky.

Nuori hyökkääjä Elias Ahde lähti lainasopimuksella JJK:hon. Laina päättyy kesäkuussa saamaan aikaan kuin SJK:ssa nyt lainalla olevan Kamerunin maajoukkuehyökkääjä Anatolé Abangin sopimus päättyy. Siten kesäkuussa tehdään näyttöjen perusteella ratkaisuja loppukauden hyökkääjäkaluston suhteen. JJK:ssa Ahde saa todennäköisesti suuren roolin ja mahdollisuuden vakuuttaa SJK:n valmennusjohto lopullisesti kyvyistään. Hänellä on kuitenkin pitkä sopimus SJK:n kanssa ja seura haluaa nähdä oman kasvattinsa seuran ykköshyökkääjänä tulevaisuudessa.

SJK:n kuumin hyökkääjä on tällä hetkellä ehdottomasti Billy Ions, joka on kahdessa ottelussa tehnyt jo kolme maalia. Hänen ylänurkkalaukauksensa viime ottelussa VPS:ää vastaan, hakee vertaistaan maailman huippukentiltä. Komea oli myös Facundon zippimaali, jollaisen mies teki jo aiemmin OmaSp Stadionilla Suomen Cupin puolivälierässä Interiä vastaan. Edellisen ottelun suuri onnistuja oli myös keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen, joka oli mukana järjestelemässä jokaista SJK:n kolmea osumaa Pohjanmaan derbyssä.

Toivotaan, että sama huikea vire jatkuu lauantaina Ilvestä vastaan OmaSp Stadionilla.

Ottelun liput ja järjestelyt OmaSp Stadionilla

Portit ja palvelut aukeavat OmaSp Stadionilla tuttuun tapaan puolitoista tuntia ennen avauspotkua ja lauantaina se on klo 13.30. Toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar palvelee jatkossa asiakkaita jo kaksi tuntia ennen avauspotkua ja se on auki myös pitkään ottelun jälkeen. Pelin jälkeen siellä on luvassa pelaajahaastatteluita sekä uutena juttuna myös valmentajien tai joukkueen taustojen haastatteluita.

Katsojat otetaan tähän otteluun sisään molemmista pääporteista, lisäksi paikalle bussilkuljetuksella tuleville Ilveksen kannattajille, on varattu oma sisäänkäyntinsä ja palvelunsa katsomolohkon 114 taakse. Itäpäätyä ei avata muulle yleisölle.

OmaSp Stadionin SJK Shop palvelee ottelupäivinä tuttuun tapaan, mutta nyt myös sisäpuolelle, Pääkatsomon lohkon 103 alle, on saatu fanituotemyymälä. Tervetuloa ostoksille!

Jokainen SJK:n kotiottelu avataan tällä kaudella komeasti Maamme-laululla, kun Satumaa ry:n Tangonuoret tulevat esittelemään taitojaan Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi jokaiseen otteluun.

Parkkitilat ovat alueella rajalliset, joten kannattaa suosia julkisia kyytejä tai polkupyöriä. Pyöräparkit löytyvät OmaSp Stadionin tapahtumatorin laidalta. Parkkipaikkoina palvelvat Wallsportin ja jääurheilukeskuksen parkkipaikat, Joupiskan laskettelukeskuksen alue sekä Alaseinäjoenkadun varrella oleva lisäparkkipaikka. Parkkitiloja löytyy myös noin 300 metrin päästä Seinäjoki Areenan alueelta ja Framin parkkihallista.

Lippuja myydään Pääkatsomoon, Eteläkatsomoon sekä Kannattajapäätyyn. Liput ovat numeroituja istumapaikan mukaan, poislukien Kannattajapääty. Kannattajapäädyn keskiosan lohkot 125 ja 126 ovat varattu SJK:n kannattajaryhmän seisomakatsomoksi.

Paikalle bussikuljetuksella tulevat Ilves-kannattajat ostavat lippunsa omalta sisäänkäynniltään aiemmin sovitun käytännön mukaan. Ilveksen kannattajamatkasta voi tiedustella Ilveksen kannattajakatsomo Itäpäädyltä tai Ilveksen toimistolta.

Ennakkoliput otteluun on ollut myynnissä jo muutaman viikon ja niitä saa edelleen SJK:n verkkokaupasta sekä SJK Shopista OmaSp Stadionilta. Myös kausikortteja saa edelleen SJK Shopista.

Uutuutena verkkokauppa palvelee lipunmyynnin osalta nyt läpi ottelun. Jonotuksen välttämiseksi, voit ostaa porttihintaisen lipun vielä ennen sisääntuloa verkkokaupasta suoraan puhelimeesi, vaikka varsinainen ennakkolipunmyynti loppuu jo ennen porttien aukeamista. Sitä aiemmin verkkokaupasta ostettu lippu on kuitenkin selvästi halvempi, joten kannattaa ostaa liput aina ennakkoon.

Tervetuloa viihtymään Seinäjoen OmaSp Stadionille!

Otteluliput:

Verkkokauppa SJK Shop Portti Verkko (1,5h ennen)
Kultalippu * 60 € 62 € 65 € 65 €
Pääkatsomo 20 € 22 € 25 € 25 €
Pääkatsomo ** 15 € 17 € 20 € 20 €
Eteläkatsomo 15 € 17 € 20 € 20 €
Eteläkatsomo ** 13 € 15 € 17 € 17 €
Kannattajapääty 10 € 12 € 15 € 15 €
Kannattajapääty ** 10 € 12 € 15 € 15 €
Perhelippu*** 30 € 32 € 35 € 35 €
Perhelippu**** 60 € 62 € 65 € 65 €
Itäpääty 10 € 12 € 15 € 15 €
Itäpääty ** 10 € 12 € 15 € 15 €
*Pääkatsomo (lohko 104,105,106), Buffetpöytä, 2 x Juoma, Kahvi ja Kultahuivi
** Alennusryhmä = eläkeläiset, opiskelijat, 4-16 -vuotiaat, työttömät, varusmiehet.
***Perhelippu Pääkatsomo, Aikuinen ja 4-16 -vuotias (Lohko 101, 109, 122)
**** Perhelippu Pääkatsomo, Aikuinen x 2 ja 4-16 -vuotiaat x 2 (Lohko 101, 109, 122)
Alle 4-vuotiaat syliin ilmaiseksi
S-etukortilla 2€ alennus SJK Shopista tai Portilta (Alennus koskee vain Pää- ja Eteläkatsomoa.).
Alennus vain yhdestä lipusta. Jos ostaa useamman lipun kerralla, koskee alennus vain yhtä lippua.