123 456 7890

Tampereella pelattu A-nuorten SM-sarjaottelu päättyi isäntäjoukkueen voittoon, vaikka SJK U19 menikin ensin johtoon Jesse Sarajärven maalilla. Ilves tasoitti vielä ennen puoliaikaa ja meni vielä johtoon toisen puoliajan alussa. Näin Ilves pääsi kuittaamaan kesäkuussa Seinäjoella 4-1 luvuin kärsimänsä tappion. Sarajärvelle maali oli jo tämän kauden yhdestoista, jos lasketaan yhteen kaikki A-nuorten ja miesten Kakkosen pelit tänä vuonna. Konsta Rintala teki tämän kauden debyyttinsä SJK U19 joukkueen maalissa.

Ilves U19 – SJK U19 3-1 (1-1)
0-1 41 min Jesse Sarajärvi
1-1 42 min Badr-Eddin Laouini
2-1 49 min Badr-Eddin Laouini
3-1 69 min Eino-Veikko Ek

SJK U19 pelaa vielä kaksi ottelua tämän kauden SM-sarjaa. Ensi viikon lauantaina 27.9. klo 17.00 se kohtaa Kuopion Savon Sanomat Areenalla KuPS:n, joka on parhaullaan sarjakärjessä. Kausi päättyy Seinäjoen Wallsport Areenalla lauantaina 4.10. klo 15.00, kun TPS tulee kylään.

SJK U19: Konsta Rintala MV, Matti Lähde, Matias Kangas (70› Niko Hietaharju), Nicolas Kotamäki, Joona Lautamaja, Jaakko Vihanta, Aatu Kujanpää, Jesse Sarajärvi, Jesse Sundman (54› Patrik Ahola), Niko Laaksonen ja Teemu Kukila (57› Elias Ahde).

SJK U19 on pelannut nyt useamman pelin vieraalla kentällä putkeen, kun edellinen kotipelikin pelattiin Ylistarossa. KUVA PASI PALO