123 456 7890

Uusiutuvan energian yhtiö Ilmatar Energy Oy on Seinäjoen Jalkapallokerhon uusi yhteistyökumppani. Jo yhteistyöneuvottelujen ensihetkistä kävi selväksi Ilmattaren ja SJK:n arvomaailmojen ja käytännön toiminnan yhteneväisyys.

Ilmattarella on lukuisia tuulivoimahankkeita Seinäjoella ja lähialueilla, haluamme olla läsnä tukemassa paikallista toimintaa osana yhteisöä. SJK on siihen mitä erinomaisin kumppani, sillä heidän toiminnassaan vastuullisuus huomioidaan kokonaisvaltaisesti”, Ilmattaren toimitusjohtaja Juha Sarsama perustelee.

Seinäjoen ympäristössä meillä on kehitettävien tuulipuistojemme alueilla sopimuskumppaneina satoja alueen maanomistajia. Yhteistyö SJK:n kanssa mahdollistaa muun muassa nuorison urheilumahdollisuuksien tukemisen, mikä on osa sitä paikallisuutta ja kasvollisuutta, miten haluamme näkyä ja toimia hankepaikkakunnillamme kaikkialla. Tuemme seudun kehittymistä pitkäjänteisesti”, Ilmattaren hankekehitysjohtaja Jussi Mäkinen kertoo.

SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki näkee yhteistyön merkittävänä askeleena seuransa ja yrityksensä vastuullisuuspolulla.

Haluamme olla mukana ympäristöystävällisen maailman luomisessa, ja olemme tehneet sekä tulemme tekemään yhä vahvemmin vastuullisia, konkreettisia tekoja organisaatiossamme. Yksi esimerkki tästä on OmaSp Stadionin uusi, täysin kierrätettävä kenttäpinnoite, joka on ensimmäinen Veikkausliigassa. Olen erittäin iloinen, että pääsemme yhteistyöhön Suomen ja koko Euroopan mittakaavassa merkittävän uusiutuvan energian yhtiön, Ilmattaren, kanssa.”

Ilmatar palkitsee toukokuusta alkaen SJK:n pelaajistosta kuukauden pelaajan, joka saa osoittaa vastaanottamansa lahjoituksen puoliksi SJK:n junioritoimintaan ja paikallisen vastuullisuustyön hyväksi. SJK-junioreiden Respect-rahasto tukee vähävaraisia perheitä jalkapalloharrastuksen mahdollistamiseksi lapsille.

Ilmatar on suomalainen uusiutuvan energian yhtiö, jonka projektit tuovat monenlaisia hyötyjä paikallisittain myös Seinäjoella ja lähikunnissa. Tuuli- ja aurinkovoimapuistot rakennetaan yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa ja Ilmatar sitoutuu puistojensa omistajaksi koko niiden elinkaaren ajaksi.

 

LISÄTIEDOT

Sami-Petteri Kivimäki
Toimitusjohtaja
Seinäjoen Jalkapallokerho
sami-petteri.kivimaki@sjk.fi
+358 40 139 5780

Mikko Niimes
Manager, Communications & PR
Ilmatar Energy Oy
mikko.niimes@ilmatar.fi
+358 40 533 2931