123 456 7890

SJK Kannattajat järjestävät tämän viikon sunnuntaina 17.8. klo 18.30, Vaasan Hietalahdessa pelattavaan VPS – SJK otteluun bussikuljetuksen, joka on ilmainen kaikille voimassa olevan SJK Kannattajakortin omistajille. Samoin kaikki Voittajakerholaiset pääsevät mukaan ilmaiseksi. Henkilökohtainen kortti on esitettävä matkaan lähdettäessä.

Reissu on joka tapauksessa kaikille muillekin avoin ja ilman korttia matka kustantaa vain 5 euroa.

Ottelulippu ei sisälly hintaan, mutta kaikki bussilla mukaan tulevat saavat liput 11 euron hintaan. Normaalisti lippu maksaa 16 euroa.

Matkaan lähdetään Härmän Liikenteen busseilla Wallsport areenalta klo 17.00 ja paluu Seinäjoelle on noin klo 21.30 mennessä. Ottelulippua varten tulee olla mukana käteisenä tasaraha 11 euroa, joka kerätään autoihin noustessa.

Tähän reissuun ovat myös juniorit, perheet ja muut alaikäiset tervetulleita, sillä autoja on varattu alustavasti matkaan kolme. Alaikäisyydestä tulee kuitenkin ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Vaikka matka onkin ilmainen, pitää mukaan ilmoittautua ja ilmoittautuminen on sitova, jotta tiedetään tarvitaanko kaikkia autoja. Ilman ennakkoilmoitusta matka on aina maksullinen, vaikka olisi SJK Kannattajien jäsenyyskin.

Ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen kannattajat@sjk2007.fi tai keskiviikkona 13.8. Keskuskentällä pelattavassa SJK – Jaro ottelussa SJK:n fanituotemyymälän listaan.

Kaikki Seinäjoelta mukaan lähtevät kannattajat sijoitetaan Hietalahden stadionin vieraspäätyyn, missä meille on omat palvelut. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse yllä olevasta osoitteesta.

Lähde mukaan kannustamaan SJK:ta voittoon Pohjanmaan paikallisvastuksesta! Vierasreissuilla on tunnelmaa!