123 456 7890

Kerho 07 kohtaa sunnuntaina Keskuskentällä Kakkosen Pohjoislohkon ottelussa Iisalmen PK-37:n.

Veikkausliigaseura KuPS:n yhteistyöseurana toimiva PK-37 on Seinäjoella jo ennestään tuttu, kun SJK pelasi samassa Kakkosen lohkossa heidän kanssaan useamman vuoden.

PK-37 on tällä hetkellä kolmen pisteen päässä Kerho 07:sta kuudentena.

Ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä ja se alkaa klo 18.30.

PK-37 Iisalmesta

Pelaajavalmentaja Mika Lähderinteen PK-37 on muuttunut jonkin verran sitten kauden 2011, jolloin SJK ja Pallo-Kerho palasivat samassa sarjassa. Silloin joukkuetta valmensi Atik Ismail, joka on edelleen jollain tapaa mukana seuran toiminnassa, ainakin junioripuolella. Joukkueen rinki on nuorentunut ja mukana on omista junioreista nousseita lupauksia. Yksi tälläinen on vasta 15-vuorias Ilmari Niskanen, joka on ollut eräänlainen kauden sensaatio Iisalmessa ja jakaa joukkueen parhaan maalintekijän tittelin neljällä maalilla, yhdessä Tommi Halosen kanssa.

Tällä kaudella PK-37 on kärsinyt ringin kapeudesta ja pelaajia on tämän johdosta lainattu Kuopion Palloseurasta. Tähän mennessä näistä ei kuitenkaan merkittävää apua ole ollut ja joukkue on hävinnyt 11:sta pelaamastaan ottelusta kuusi, pelannut kerran tasan ja voittanut neljästi.

Suuri osa tappioista on tullut harmilisesti niukalla marginaalilla ja joukkue onkin pelannut tuloksiaan paremmin, eikä sitä kannata kuitenkaan aliarvioida.

Kerho 07 jatkaa nuorella ringillä

Kerho 07 kohtasi PK:n kauden alussa Iisalmessa ja tuolloin sieltä tuotiin täydet pisteet, Teemu Penninkankaan ja Daniel Caumon maaleilla.

Tällä kertaa Daniel Caumo ei ole varmuudella mukana, vaan hän matkustaa edustusjoukkueen mukana Kajaaniin. Tämä on myös ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun molemmat joukkueet pelaavat pelinsä täsmälleen samaan aikaan. Aiemminkin on ollut pelejä samana päivänä toki. Siten sunnuntain pelaajaringistä saattaa puuttua muitakin kokeneita pelaajia, kun Gert Kamsin ja Aki Sipilän loukkaantumisten takia edustuksen rinkiä täydennetään Kerho 07 pelaajilla.

Tilalle taas tulee tietenkin omia junioreita. Näin on menty jo koko kausi ja nuoret pelaajat ovat osoittaneet osaamisensa Kakkosessa mainiosti. Parhaimmillaan Kerho 07 avauskokoonpanosta on ollut puolet omia junioreita.

Tälläkin kertaa mukana nähtäneen Veli-Pekka Pajula, Jesse Sarajärvi, Tuomas Lähdesmäki, Aleksi Ahde, Joona Lautamaja ja muita nuoria pelimiehiä.

SJK edustuksen pelistä tulee tilannetiedotuksia ja Twitterissä tullaan seuraamaan livenä sekä tätä ottelua, että SJK edustuksen ottelua. Kloppien Twitter seuraa Kerho 07 – PK-37 ottelua ja SJK Twitter AC Kajaani – SJK ottelua.

Tervetuloa kannustamaan Kerho 07 voittoon Keskuskentälle!

Kerho 07 – PK-37 sunnuntaina 30.6. klo 18.30.

Liput:

8 � normaalihinta
6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

??SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %??

Ennakkolipunmyynti:?
– Wallsport
?- Hospoda Korbel?
– Sport Bar Wilson?
– Coffee House?
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu

??HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!