123 456 7890

II KOMIA jatkuu kahdella pelillä
Keskiviikkona Seinäjoen Jalkapallokerhon voitolla HJK:n Seinäjoelle lähettämästä Klubi 04:stä alkanut II KOMIA-turnaus jatkuu torstaina kahdella kansainvälisellä ottelulla, joissa erinomaisen hyvin levännyt HJK saa vastaansa laivalla aamutuimaan Turkuun saapuneen Örebro SK:n ja Djurgå;rdens IF testaa virolaisen FC Floran.

Ensimmäisessä ottelussa Suomen Mestaruuden voittanut HJK oli mukana myös viime vuonna I KOMIA-turnauksessa kaataen silloin SJK:n 5-2 ja AIK:n 2-1. Vastaavasti myös Sixten Boströmin ja Lars Mosanderin valmentama Örebro SK vieraili jo tuolloin Seinäjoella. ÖSK hävisi hyvätasoisessa ottelussa AIK:lle 2-1, mutta murjoi tylyin 6-0-lukemin Tampere Unitedin.

Päivän toisessa pelissä tukholmalainen Djurgå;rden puolestaan testaa virolaisen FC Floran, joka on myös maansa mestari viime kaudelta. DIF:n väreissä pelaa peräti viisi suomalaispelaajaa, eli mielenkiintoista nähtävää on taatusti tarjolla siinä mielessä. On toki eri asia, ovat eilen Belgiaa vastaan 1-1 -tasapelin pelanneet maajoukkuemiehet jo ehtineet kotimaan kamaralle.

FC Floran väreissä vilisee etenkin Viron U21-maajoukkueen pelaajia. Suomen U21 -maajoukkue kaatoi Viron eilen Eerikkilässä selkein 4-1 -numeroin, mutta seurajoukkueena FC Flora on kuitenkin aivan varteen otettava vastustaja.

Illan ensimmäinen ottelu alkaa klo 17.00 ja jälkimmäinen koitos klo 19.30. Kaikki II KOMIA-turnauksen ottelut ovat katseltavissa myös netissä osoitteessa www.seinajoki.tv

Illan molemmat ottelut ovat Veikkauksen tulosvetokohteita. Tästä Veikkauksen sivuille pelaamaan. Pelata voi toki myös Wallsport Areenassa.