123 456 7890
SJK osallistui keskiviikkona 9.12. kahteen hyväntekeväisyystapahtumaan.
Ensin vietettiin ilmaista liikuntatapahtuma Move ‘n’ Joy:ta Wallsportilla, jossa lapset ja perheet pääsivät tutustumaan kymmeniin eri lajeihin, vapaasti leikin kautta. Paikalla oli skootteriparkkia, frisbiegolfrataa ja paljon muuta mukavaa. Tapahtuma jatkuu vielä torstaina päivällä koululaisten kanssa ja siihen osallistuu kahden päivän aikana jopa satoja Seinäjoen alueen lapsia.
Myöhemmin illalla Siirilän Ratsastuskeskuksessa Heikkilänmäellä, oli hallitsevien Tangokuninkaallisten Susanna Heikki ja Aki Samuli, Hyvän mielen Joulukonsertti. Konsertin tuotolla kerättiin varoja Seinäjoen seurakunnan ruokapankkitoimintaan.
Move ‘n’ Joy -tapahtumassa käytiin myös leikkimielinen haastekisa Salibandyliigan hallitsevan mestari SPV:n kanssa. Lajeina ammuttiin tutkaan ensin salibandypalloja, sitten jalkapalloja. Näiden jälkeen päädyttiin tasatulokseen, molempien joukkueiden hoitaessa suvereenisti oman lajinsa voiton. Kilpailu ratkesi lopulta kinpallopelissä, jonka voitti niukasti SPV. SJK:n joukkkueessa oli mukana Johannes Laaksonen, Jussi Vasara, Jere Koponen ja Emil Lidman.
Move ‘n’ Joy -tapahtumassa hallitsevien Suomen mestareiden mestaruuspalkinnot.
Hyvän mielen Joulukonsertissa paikalla oli noin 150 katsojaa ja SJK:sta Roope Riski ja Paavo Valakari. Ennen konserttia Siirilän ratsastuskeskuksen ratsastajat esittivät kouluratsastusnäytöksen.

Move ‘n’ Joy -tapahtuman järjesti Wallsportissa Seinäjoen Liikkuva Koulu, yhteistyössä SJK:n ja SPV:n kanssa. Hyvän mielen Joulukonsertin järjestäjinä toimi Tangomarkkinat, SJK ja Seinäjoen Seurakunta.