123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho matkaa ensi lauantaina, 24.8. klo 16.00 alkavaan Ykkösen huippukamppailuun, Tammelan Stadionille Tampereelle. Vastaansa se saa siellä isäntäjoukkue Ilveksen.

Lauantain ottelu tulee olemaan kova ja kiihkeä taistelu tärkeistä pisteistä, suuren ja intohimoisen jalkapalloyleisön edessä.

Otteluun matkustaa myös Seinäjoelta suuri määrä kannattajia, sillä arviolta jopa satakunta mustakultaisiin pukeutunutta valtaa Tammelan Stadionin länsipäädyn.

Tästä ei paljoa lauantaiviihde parane, joten kannattaa kaikkien suunnistaa paikalle lauantaina.

SJK vieraili Tammelassa viimeksi tämän vuoden toukokuussa ja haki sieltä hienon 4-2 voiton.

Tammelan isännät

Tampereen Ilves on tullut ryminällä takaisin jalkapalloilevan Suomen parrasvaloihin.
Nousijajoukkueeksi se on ollut äärimmäisen kova luu Ykköseen tällä kaudella ja joukkue oli mukana taistossa sarjan voitosta aivan näihin päiviin asti. Eikä Ilveksen toivo ole missään tapauksessa vieläkään täysin menetetty, sillä neljäntenä olevan joukkueen piste-ero sarjajohtaja Hakaan, on vain yhdeksän pistettä. Ilveksellä on vielä ottelu vähemmän pelattunakin.

Lauantain peli SJK:ta vastaan on kuitenkin noiden haaveiden kannalta Ilvekselle erittäin tärkeä.
Tappiolla Ilves jäisi kenties jo liian kauas kärkijoukkueista, voitolla unelmat taas pysyisivät elossa. Joten siitä voi ainakin olla varma, että Ilves tulee kovaa tähän peliin.

SJK:lle Ilves on tullut lähivuosina jo hyvin tutuksi, sillä joukkueet ovat nyt kohdanneet virallisissa otteluissa yhteensä neljä kertaa ja noissa otteluissa SJK on voittanut kolmesti, Ilves kerran. Maaleja noissa on tehty mukavaan tahtiin, kun maalisuhde on SJK:n hyväksi 9-5. Virallisten otteluiden lisäksi on kohdattu pari kertaa myös treeniottelun parissa ja SJK on voittanut molemmat yhteismaalisuhteella 6-1.

Ilves kuitenkin onnistui kaatamaan SJK:n tämän kauden heinäkuussa Seinäjoen Keskuskentällä maalein 2-1, ja taas aiemmin toukokuussa Kerho haki pisteet Tammelasta 4-2 voitolla. Nyt on kauden kolmannen kohtaamisen vuoro ja ottelu on molemmille todella tärkeä.

Ilveksen puolustuslinjassa pelaa yksi sarjan tunnetuimmista pelaajista, eli kokenut maajoukkuetähti Toni Kallio. Kärjessä taas kenties vaarallisin tutkapari Kalle Multasen ja Jonne Hjelmin muodossa.
Tästä ottelusta pelikiellon johdosta on sivussa erittäin lupaava laitapelaaja Gullit Zolameso ja loukkaantumisen takia keskikentän kapellimestari Kaarlo Rantanen.
Edellisen 1-1 tasapeliin päättyneen FC Viikingit kamppailun missannut Olli Vakkala sen sijaan tekee paluun Ilveksen kokoonpanoon.

Tampereella on parhaillaan kova futisbuumi menossa ja katsojakeskiarvo on sarjan paras. SJK:lla se on sarjan toisiksi paras, joten kaksi yleisöä eniten kiinnostanutta seuraa kohtaa lauantaina. Tähän otteluun odotetaankin huikeaa yleisömäärää ja ottelutapahtuma Tammelassa tulee olemaan jälleen parasta mahdollista Suomalaista jalkapallokulttuuria, tunnelmallisella jalkapallostadionilla, jossa molemmilla joukkueilla on myös kannattajat suurinumeroisina ja äänekkäinä paikalla.

SJK:n Timo Tahvanainen kovassa väännössä Ilves puolustuksen kanssa Keskuskentällä

Moose taas pelikunnossa

Alunperin pelättiin että JIPPO pelissä loukkaantunut ja puoliajalla vaihtoon otettu Justin Moose, saattaa missata pidemmänkin ajan lihasvamman vuoksi, mutta mies on treenannut jo koko viikon normaalisti ja pääsee siten täydessä iskussa lauantain otteluun.

SJK:n terveystilanne on muutenkin loistava, sillä ainoastaan pitkäaikaisloukkaantuneet Aki Sipilä ja Luis Fernando ovat tällä hetkellä sivussa.

Huonoja uutisia tulee sen sijaan pelikieltorintamalta, kun SJK:n espanjalaistaituri Josu missaa lauantain kamppailun korttitilin täyttymisen vuoksi.

SJK:n toinen espanjalainen, Juli Serrano, teki debyyttinsä kotikentällä Kerho 07:n paidassa viime viikonloppuna. Serrano pelasi myös sitä edellisellä viikolla reservijoukkueen paidassa täydet minuutit ja hän alkaa siten päästä täyteen pelikuntoon. Serranon edelliset viralliset ottelut on kuitenkin toukokuulta, Espanjan sarjojen päätöskierroksilta. Debyytti SJK paidassa nähtäneen lauantaina Tampereella.

Hyökkääjistä Toni Lehtinen on edelleen joukkueen tehokkain 9:llä maalillaan, mutta tuo maalimäärä oikeuttaa vasta toiseen sijaan sarjan maalipörssissä, sillä kotijoukkue Ilveksen Kalle Multanen on paukutellut jo 12 maalia tällä kaudella.

SJK maalivahti Mihkel Aksalu jakaa SJK:n kaikkien aikojen nollapeliennätyksen sarjaotteluissa, Luis Fernandon kauden 2011 saldon kanssa ja lauantaita ennen maali on pysynyt koskemattomana nyt jo viidessä peräkkäisessä ottelussa. Kaikenkaikkiaan nollapelejä on kasassa yksitoista.

SJK on muutenkin huippuvireessä tällä hetkellä. Viimeisestä viidestä ottelusta vain yksi on päättynyt maalittomaan tasatulokseen ja tuo tapahtui FC Hakan vieraana, heinäkuun lopulla. Sen jälkeen voittoja on tullut neljä putkeen ja maalisuhde noista on hulppeat 9-0 Kerholle.

SJK lähtee siten hyvistä asetelmista tähän kärkipään kamppailuun. Voitolla SJK nousisi jo sarjan kärkeenkin, ainakin väliaikaisesti, sillä Haka pelaa oman ottelunsa vasta ensi maanantaina FC KooTeePeen vieraana.

Ilves – SJK lauantaina 24.8. klo 16.00, Tammelan Stadionilla, Tampereella.

SJK on hyvässä vireessä tällä hetkellä – viidestä viime ottelusta neljä voittoa ja yksi tasapeli. Maalisuhde 9-0.

Seinäjoelta bussikuljetukset – peliin odotetaan yleisöryntäystä

Lauantaina Seinäjoelta Tampereelle matkaa myös suuri kannattajalauma tukemaan omiaan, kun arviolta 80-100 SJK kannattajaa saapuu paikalle.

SJK Kannattajien bussi myytiin täyteen jo torstaina, mutta Perhekannattajien bussiin on vielä paikkoja jäljellä. Perhebussi vierailee ennen ottelua myös Särkänniemen huvipuistossa ja ideana on tarjota elämyksiä koko perheelle, varsinkin niiden pienimmille SJK kannattajille.

Mahdollisia peruutuspaikkoja SJK Kannattajien bussiin voi kysellä, tai varata paikat Perhebussiin sähköpostitse, osoitteesta: kannattajat@sjk2007.fi

Kannattajien bussi lähtee Wallsport areenalta lauantaina klo 12.30. Perhebussi lähtee klo 9.00 aamulla ja on noin klo 12.00 mennessä jo Tampereella Särkänniemen porteilla. Sielät perhebussi suunnistaa Tammelaan noin klo 15.00 paikkeilla ja matkaa kotiin heti pelin jälkeen. Perhebussin hinta on 15 euroa / henkilö ja se ei sisällä lippuja peliin tai Särkänniemeen.

Paikanpäälle odotetaan yli 3000 katsojaa

Stadionilla kaikki SJK Kannattajat sijoitetaan Tammelan Stadionin länsipäätyyn, eli kaupungin puoleiseen päätyyn. Ilveksen kannattajat ovat vastakkaisessa päädyssä. Kaikki Tammelan Stadionin katsomot ovat katettuja ja stadionilta löytyy kaikki palvelut, anniskelualueista lähtien.

SJK Kannattajat otetaan sisään Salhojan- ja Tammelankadun kulmauksen portista ja bussit jättää sekä noutaa kannattajat samasta paikasta.

Peliin odotetaan huimaa yleisöryntäystä ja arvioiden mukaan yli 3000 ihmistä lienee paikalla.

Stadionin portit ja palvelut aukeavat tunti ennen ottelun alkua, eli klo 15.00.

– Omien juomapullojen tuominen stadionille on kielletty
– Porteilla maksuvälineenä toimii vain käteinen
– Pääsyliput 10� / 8�, ja alle 12-v ilmaiseksi
– Korttimaksupäätteet ovat käyt
össä fanituotepisteellä ja Wanhan Postin anniskelualueella.
Muissa pisteissä asioidaan käteisellä.

SJK Kannattajat ovat reissanneet tällä kaudella aiemminkin suurella joukolla – kuva Valkeakoskelta Haka – SJK ottelusta.