123 456 7890

Hosio halusi Kerhoon

Kahden Kokkolassa pelatun kauden jälkeen laitapuolustaja, Janne Hosio, halusi itse tulla Kerhoon. Joulukuussa oivallisesti sujuneen testijakson jälkeen vastuuvalmentaja Christoffer Kloo myös halusi miehen ryhmäänsä.

– Otin itse yhteyttä ja kerroin haluavani tänne, sanoo kemiläislähtöinen pelimies, jonka isä ja setä ovat myös pelanneet jalkapalloa edustustasolla samoin kuin 22-vuotias pikkuveli, Miika, joka oli viime kaudella Oulun Palloseuran ryhmässä mukana.

– PS Kemissä pelattiin samassa porukassa ja sen jälkeen sitten pääasiassa vastakkain. Olisihan se hieno pelata vielä joskus yhdessä, sanoo Janne jutellessaan nuoremmasta veljestään.

– Kokkolaan lähdin Kemistä kun valmentaja Jarmo Korhonen soitti ja pyysi sinne. Kausi 2010 menikin hyvin, mutta sitten lähti koutsi ja siitä tulikin sitten toisenmoinen kausi, jatkaa Janne viitaten KPV:n putoamiseen Ykkösestä.

Tietoja Kerhon toiminnasta Hosio poimi paitsi seuraamalla viime kauden esityksiä myös juttelemalla niin Aki Sipilän kuin muidenkin pelaajien kanssa.

– Mielikuva oli sellainen, että tänne haluan, koska hyvä huuma on päällä. Organisaatio toimii ja olosuhteet ovat mahtavat. Tosi hyvöltä tämä on tähän saakka vaikuttanutkin, paremmalta kuin missään missä olen ollut, kehuu Janne tunnelmiaan.

Jo lähes sata ottelua Ykkösessä pelannut laitapakki vakuuttaa, että Kerhon nykyryhmä menestyy kyllä Ykkösessä.

– Ilman muuta pärjätään. Seurajohdon tavoite, sisjat 1.-3., on realistinen, vakuuttaa vasenjalkainen laitapakki.

III KOMIA-turnaus mies odottaa jo vesi kielellä, vaikka sitä ennen Kerho on tulessa niin Pietarsaaressa kuin kotihallissakin.

– Onhan se nyt ehdottomasti yksi kauden kohtokohtia kun pääsee kohtaamaan tuon tason joukkueita. Yksi haave siinä toteutuu kun pääsee noita pelejä pelaamaan, sanoo Janne, joka uskoo ensi kauden Ykkösen olevan varsin kova sarja.

– PK-35 on satsannut kovasti ja huonoimmat putosivat pois. Kyllä sarja on kova ja pelit tulevat olemaan todella laadukkaita.