123 456 7890

Otteluraportin tarjotaa Meltex

SJK kärsi 5-1 tappion Hongalle Helsingin Bolt Areenalla. Honka aloitti heti pelin alussa maalinteon, ja vaikka SJK saikin pelin hallintaan ensimmäisellä puoliskolla, sai Honka vielä toisen osuman ennen taukoa. Toinen puolisko alkoi jälleen Hongan maalilla. SJK onnistui kaventamaan, kun Josepablo Monreal teki 3-1. Mutta Honka kuittasi sen heti ja vielä kaunisteli lukemia viidennellä osumalla. SJK pelaa seuraavan ottelun jo tulevana perjantaina 29.4. klo 18.00, kun se kohtaa Tampereen Ratinassa Ilveksen. Ottelun liput SJK-kannattajille löytyy Ilveksen Lippukaupasta vieraskatsomo-kohdasta. Otteluennakko peliin tulee SJK:n sivuille keskiviikkoiltana. Seuraava kotiottelu on lauantaina 7.5. klo 15:00 pelattava SJK – FC Lahti.

5-1 80 min Jerry Voutilainen

Ottelu sai edellisen ottelun tapaan hirveän alun SJK:n kannalta, kun pallo oli jo toisen minuutin jälkeen maalissa. Pallo keskitettiin ensin maalille oikealta laidalta, ja Markus Uusitalo torjui takatolpalta tulleen laukauksen. Pallo tuli kuitenkin ruuhkan takana vapaana olevalle Matias Ralelle, ja tämä veti pallon ristikkäiseen alakulmaan.

Maalin jälkeen, SJK otti pelin haltuun, rakentelemalla maltilla peliä syöttelemällä, ja pariin kertaan Daniel Håkans pääsi vauhtiin Hongan puolustuksen keskellä. Ensimmäisessä tilanteessa vetoa ei saatu aikaiseksi, mutta toisessa Hongan maalivahti sai jalkansa eteen Håkansin sijoitukseen. Kertaalleen myös Jake Dunwoody pääsi ampumaan yläputkeen etutolpalta ja läheltä, kun ensin Josepablo Monreal oli ollut nokikkain Rudakovin kanssa.

Kun SJK nosti peliä ylös ja hallitsi palloa, sai Honka hyvän vastahyökkäyksen vasemmalta laidalta. Kevin Janssen käynnisti hyökkäyksen antamalla pallon laitaan Rui Modestolle, joka voitti juoksukilpailussa Atakayin. Modesto antoi hyvän matalan keskityksen laidalta maalin eteen, ja siellä Agon Sadiku pääsi laittamaan pallon verkkoon.

Myös toinen puoliaika sai jälleen hirveän alun, kun pallo oli SJK:n maalissa. Pallo lähti omasta puolustuksesta, ja se katkaistiin keskialueella. Siitä sen sai Hongan Jerry Voutilainen, joka voitti painikisassa Martti Haukiojan ja väänsi pallon Uusitalon jalan kautta sisään.

SJK sai hieman toivoa 65 peliminuutilla, kun Pablo Andrade keskitti pallon maalille, ja siellä Rafal Wolsztynski jatkoi sen päällä sivuun Josepablo Monrealille. Monreal laukoi pallon volleylla sisään.

Honka kuitenkin kuittasi välittömästi, kun pallo tuli laidasta SJK:n boksissa täysin vapaana olleelle Kevin Janssenille. Ja kun SJK koitti hakea maalia, teki Honka vielä viidennen osuman. Asialla toista kertaa Voutilainen. Enempää maaleja ei nähty, ja SJK:n nöyryytys oli ohi.

Sellainen fiilis jäi itselle, että ei oltu ensimmäisellä puoliajalla niin huonoja, että olisi pitänyt olla 2-0 taululle. Pari helppoa maalia päästettiin. Ennen peliä oltiin puhuttu, että ei tällä kertaa anneta puoliaikojen alkuihin maaleja, ja niin vain pääsi käymään. Ei meidän puolustuspeli ollut tänään kovin hyvällä tasolla. Sitten kun ollaan häviöllä, niin se on aika yleistä, että kun haetaan maalia, niin vastustaja pääsee iskemään. Ei tässä auta kuin nostaa pää ylös, katse eteenpäin ja mennä eteenpäin. Pelejä on paljon vielä jäljellä, sanoi toisen puoliajan lopulla kentälle tullut SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj ottelun jälkeen Ruudun haastattelussa.

SJK: Markus Uusitalo MV, Martti Haukioja, Matej Hradecky (62’ Mehmet Hetemaj), Ville Tikkanen (80’ Tuomas Kaukua), Pablo Andrade, Serge Atakayi (56’ Diego Rojas), Jake Dunwoody (56’ Vertti Hänninen), Pyry Hannola, Denys Oliinyk (62’ Rafal Wolsztynski), Daniel Håkans ja Josepablo Monreal.