123 456 7890

Tuskin on edellisestä ottelusta sunnuntailta ehditty kunnolla palautua, kun Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 juniorit jatkavat otteitaan SM-sarjassa jälleen huomenna tiistaina 28.5.

Kaiken lisäksi vastustaja huomisessa ottelussa on kenties sarjan kovimmasta päästä, kun Jväskylän Jalkapalloklubin hallitsevat U19 sarjan mestarit isännöivät SJK:ta klo 18.30 Vehkalammen kentällä.

U19 SM-Sarjassa pitää kiirettä. SJK pelaa jo neljännen ottelun kahden viikon sisään.

Hallitseva mestari JJK

Jyväskylän Jalkapalloklubin U19 joukkue on sarjan hallitseva mestari viime vuodelta. Jyväskylässä on muutenkin tehty kovaa juniorityötä viime vuosina ja sieltä on noussut mukaan Veikkausliigajoukkueeseen kovia lupauksia.

Tälläkin hetkellä JJK U19 on sarjassa toisena, kolme pistettä sarjaa johtavan FC Kaarinan takana.

Joukkueen Janne Kuhmonen ja Topi Järvinen ovat vakionaamoja U19 Maajoukkueessa. Näistä Janne Kuhmonen on joukkueensa paras maalintekijäkin, yhdessä Oskari Peltosen kanssa. Myös maalivahti Ville Viljala ja keskikenttäpelaaja Eero Tamminen omaa maajoukkue-edustuksia vuotta nuorempien, eli U18 joukkueen mukana.

JJK on myös kovassa vireessä juuri nyt, sillä he ovat kahdessa edellisessä ottelussaan TPS:ää ja FC Jazzia vastaan latoneet peräti 7 maalia, eikä päästänyt ainuttakaan.

Kova peli on siis luvassa Jyväskylässä, mutta ei voittokaan ole todellakaan mahdottomuus. Joukkueet kohtasivat toisensa talvella harjoitusottelussa ja tuolloin JJK oli vain maalin parempi. Kenttätapahtumia silloin kuitenkin hallitsi SJK ja pallo saatiin pariinkin kertaan vastustajan maalipuihin.

SJK saa mukaan hyvän ryhmän

Arki-ilta toki aiheuttaa omat hankaluutensa joukkueen kokoonpanoon, samoin otteluruuhka, sillä osa pelaajista on pelannut myös Kakkosdivaria Kerho 07:n riveissä viime päivinä.

Kuitenkin hyvä nippu lähtee JJK:ta kaatamaan ja parhaalla mahdollisella ryhmällä aina tietenkin lähdetään muutenkin.

Loukkaantuneita ei onneksi ole, eikä kenelläkään ole pelikieltojakaan rasitteena.

JJK U19 – SJK U19, tiistaina 28.5. klo 18.30, Jyväskylässä, Vehkalampi 2:lla.