123 456 7890

Kerho 07 jatkoi hyviä otteitaan Kakkosen länsilohkossa voittamalla vierasottelussa Sporting Kristinan. Sporting siirtyi ottelussa johtoon kahdeksannella minuutilla Julian Tarvollin maalilla. Myös ensimmäisen puoliajan kaksi muuta maalia nähtiin ensimmäisen vartin aikana ja niistä vastasi vierasjoukkue Kerho 07. Samir Bouroussi tasoitti ottelun kauden ensimmäisellä maalillaan ja uransa viimeisen ottelun pelannut Jyri Hietaharju vei Kerhon johtoon. Myös Hietaharjulle maali oli kauden ensimmäinen. Toisella puoliajalla ei maaleja nähty, joten “Jylppy” kirjautti tililleen voittomaalin uransa viimeisessä ottelussa. Hietaharju valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi. Kakkostähtenä palkittiin Sportingin maalivahti Scott Angevine ja kolmostähtenä Kerhon Kalle Taimi.

Sporting Kristina – Kerho 07 1-2 (1-2)

1-0 08 min Julian Tarvoll
1-1 10 min Samir Bouroussi
1-2 13 min Jyri Hietaharju

Jäätiin vähän telineisiin. Aloitettiin laiskasti. Pieni herätys tuli kun Sporting meni johtoon jo kahdeksannella minuutilla. Saatiin sen jälkeen pari nopeeta maalia, mutta taas niiden jälkeen meno hyytyi. Ihmisen mieli on semmoinen että aletaan tuijottamaan vähän sarjataulukkoa, eikä päästy vauhtiin kunnolla. Vastustaja taas taisteli kovaa ja täytyy antaa heille siitä tunnustusta. Heilä on kova yritys ja halu parempaan. Heillä oli vaarallisia erikoistilanteita ja maalivahti torjui lopussa monta paikkaa, kertoo Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen

– Jylppy sai kuitenkin uralleen sen päätöksen minkä hän ansaitsi. Voitto ja maali, joten siitä on hyvä lähteä eläkkeelle.

– Meidän täytyy pystyä paljon parempaan TPV:tä vastaan, jos halutaan pisteitä. Nyt meillä on sarjassa kuusi pistettä ylös ja kymmenen pistettä alas, joten mennään sotkemaan vähänsitä kärkitaistelua, virnistelee Peltonen lopuksi.

Kerho 07 nousi voiton myötä sarjassa neljänneksi.

Kakkosen kausi jatkuu ensi lauantaina 2.8. klo 16.00 kotiottelulla TPV:tä vastaan. Tervetuloa!

Kerho 07: Ville Viljala MV, Jesse Jääskeläinen, Kalle Taimi, Antti Viita, Timo Rauhala, Jyri Hietaharju, Aki Sipilä, Samir Bouroussi (65› Miika Korpela), Jesse Sarajärvi, Tuomas Lähdesmäki (94› Antti Palomäki), Teemu Penninkangas

Jyri Hietaharjun(Oik.) huikea aktiiviura tuli päätökseensä sunnuntaina.

Lauantaina SJK U19 pelasi Turussa ja nappasi sieltä sarjajohtaja TPS:ltä pisteen mukaansa. Paikkoja oli iskeä jopa voittomaali, mutta pisteeseen ollaan SJK leirissä varsin tyytyväisiä.

TPS U19 – SJK U19 0-0 (0-0)

Pojat pelasi organisoidun ja hyvän pelin. Puolusti yhdessä ja teki homman vaikeaksi TPS:lle. Pelin alku oli vaikea ja vastustaja sai yhden ylärimankin siinä. Ekan kahdenkympin jälkeen peli kuitenkin tasaantui ja me saimme paikkojakin, kertoo SJK U19 vastuuvalmentaja Max Peltonen

Toisella jaksolla ei ollut meillä mitään hätää. Meillä oli jopa vaarallisemmat paikat ja olisi pitänyt iskeä niistä voittomaali. TPS avasi omaa pakkaansa ja päästiin nopeasti ylöspäin. Ainakin Palomäen Antill ja Niko Hietaharjulla oli paikka. Myös Lautamaja puski hienosti vapaapotkusta, mutta maalivahti torjui, muistelee Peltonen.

Hyvä futispeli kokonaisuudessaan.Toisena päivänä olisi voitu viedä täydet pisteetkin. Kertoo sarjasta paljon että sarjakärkikin saadaan kotonaan vaikeuksiin. Tiukka ja kova sarja, päättää Peltonen.

SJK U19 jatkaa SM-sarjapelejä sunnuntaina 10.8. kotipelillä FC Honkaa vastaan. Ottelu pelataan Prunttimäessä klo 15.00.

SJK U19: Aromaa, Joona Lautamaja, Niko Laaksonen (86′ Matias Kangas), Nicolas Kotamäki, Janne Tuohisaari, Antti Palomäki, Jesse Sundman (46′ Niko Hietaharju) ja Elias Ahde (46′ William Tuisku)

SJK U19 jatkaa pelejä 10.8. Prunttimäessä.