123 456 7890

SJK valitsi viisi kapteenia, jotka toimivat kaudella 2022 seuran kapteeneina ja esimerkkinä niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Kapteenistoon kuuluvat Mehmet Hetemaj, Jesse Öst, Matej Hradecky, Denys Oliinyk ja Jake Jervis. Kapteenisto valittiin äänestämällä joukkueen ja valmennusjohdon kesken.

Nyt kun tällä viikolla aloitamme virallisesti kilpailulliset ottelut, valitsimme joukkueelle kapteenit, jotka edustavat joukkuetta sekä itseään niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Toinen asia mitä teemme tällä viikolla, on yhteisen tavoitteen asettaminen joukkueen kesken, kertoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Näiden viiden lisäksi, meillä on pelaajien johtoryhmässä mukana myös Niko Markkula ja Matias Vainionpää. Heidän kanssaan tulemme keskustelemaan tiiviisti kauden aikana, ja saamme tietoa joukkueen tunnelmista.

Mielestäni tämä on hyvä ryhmä. Yhdessä he ovat erilaisia persoonia, erilaisilla taustoilla ja pelaajakokemuksilla. He edustavat joukkuetta erinomaisesti, kuvailee Gómez pelaajien johtoryhmää.

Mehmet Hetemaj on toiminut SJK:n kapteenistossa jo kaudesta 2016 alkaen ja Matej Hradecky oli kapteenistossa kaudella 2020. Nyt ensimmäistä kertaa kapteenistoon nousevat mukaan maalivahti Jesse Öst sekä hyökkäyspään pelaajat Denys Oliinyk ja Jake Jervis.

Kyllä se on aina kiva tunnustus, kun joukkueen keskuudesta kapteeniksi valitaan. Hoidetaan hommat taas hyvin. Ja kuten olen aina sanonut, meitä on useampi kapteeni tässä joukkueessa. Ei vain se viisikko, joka nyt valittiin, vaan jokainen on omalla tavallaan kapteeni, sanoo Mehmet Hetemaj.

Tosi hyvät fiilikset. On todella hieno olla tässä tehtävässä nyt ensimmäistä kertaa. Kaikille meille löytyy tässä ryhmässä oma tehtävämme, kertoo Jesse Öst.

Kunnia olla tässä, ja kiva lähteä kauteen, toista kertaa SJK:n kapteenistoon valittu Matej Hradeceky kommentoi.

Olen onnellinen ja otettu tästä roolista. Teen kaikkeni auttaakseni seuraa, valmennusryhmää ja tätä joukkuetta eteenpäin. Ja omalta osaltani teen joka päivä kaikkeni, lupaa Denys Oliinyk.

On kunnia tulla nimetyksi, ja pyrin omalta osaltani olla avuksi kaikin tavoin. Olen ollut urallani aiemmin kapteenistossa Plymouthissa, mutta olin silloin nuori, vasta 23-vuotias, joten otan tämän tehtävän nyt kokeneempana mielelläni vastaan, Jake Jervis sanoo.

SJK aloittaa lauantaina 29.1. klo 14:45 Liigacupin kotiottelulla AC Oulua vastaan. Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta kaikki Liigacupin ottelut televisioidaan suorana Ruutu-palvelun kautta. Tällä tietoa rajoitukset ovat voimassa 7.2. asti ja sen jälkeen mahdollisesti peleihin saadaan myös yleisö mukaan. Tarkemmin asiasta tiedotetaan jokaisen ottelun kohdalla erikseen. Seuraa siis SJK:n kanavia ennen otteluita. Lauantain otteluennakko tulee SJK:n sivuille torstaina.

Kausikortit kaudelle 2022 myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksessa arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. SJK Storesta löydät myös SJK:n fanituotteet.