123 456 7890

Keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj on valittu SJK:n kapteeniksi Veikkausliiga-kaudelle 2019.

Vuodesta 2015 lähtien SJK:a edustanut 31-vuotias Hetemaj on lisäksi edustanut Suomea A-maajoukkueessa sekä pelannut ammattilaisena ulkomailla Kreikassa ja Italiassa. SJK:ssa hän on ollut ratkaisemassa maaleillaan SJK:n ensimmäistä Suomen mestaruutta vuonna 2015 ja Suomen Cupin voiton vuonna 2016 viimeisellä, ratkaisevalla rangaistupotkulla.

Valinta seuran kapteeniksi on hänen koko peliurallaan ensimmäinen kerta, vaikka hän on aiemmin kantanut nauhaa hihassaan varakapteenin ominaisuudessa.

Tämä on urani ensimmäinen virallinen ykköskapteenin tehtävä. Se tuntuu todella hyvältä ja merkitsee itselleni todella paljon, erityisesti kun tiedän, että valinnan ovat tehnyt kanssapelaajat, sanoo SJK-kapteeni Mehmet Hetemaj.

En minä tästä mitään paineita ota, vaan yritän jatkaa siten kuin aina ennenkin. Eli omalla esimerkillä, kannustamisella ja myös sillä, että kun välillä pitää vaatia sekä itseltäni että muilta, niin yritän vaatia. Samalla tavoin kuin aiemminkin, vaikka tietenkin jotkut asiat saattavat pikkuisen muuttua, Hetemaj jatkaa.

Hetemaj on arvostettu pelaaja myös seuran kannattajien ja muun seuraväen keskuudessa. Sen lisäksi hän on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista. SJK-urallaan hän on pelannut 92 Veikkausliiga-ottelua, 21 Suomen Cupin ottelua ja 6 euro-ottelua – yhteensä 119 ottelua. Maaleja liigapeleissä on tullut kahdeksan ja Suomen Cupissa seitsemän.

Tämä valinta on itselleni suuri kunnianosoitus ja nostan tämän todella korkealle kaikissa omissa saavutuksissani. On upeaa olla näin suuren ja hienon seuran kapteeni, kyllä tämä on itselleni sydämessä iso asia, ja joukkue on minulle aina kaikki kaikessa. Pelasin tai en, niin mielestäni on aina kaikken tärkeintä, että saadaan voittoja ja joukkue menestyy. Koen siis ennen kaikkea olevani joukkuepelaaja, kertoo Hetemaj.

Se mikä tässä nostaa omalta kohdaltani vielä tunteita entisestään, niin nyt joukkue näkee minut oikena ja hyvänä tyyppinä tähän rooliin. Olen erittäin otettu ja iloinen tästä. Ja yritän omalla tekemiselläni osoittaa sen, miksi olen valittu näin tärkeään rooliin, Hetemaj päättää.

Lisää SJK-kapteeni Mehmet Hetemaj’n kommentteja tulossa keskiviikkoiltana ilmestyvässä otteluennakossa. SJK matkustaa perjantaina Turkuun ja kohtaa harjoitusottelussa TPS:n klo 14.00 alkavassa ottelussa. Ottelu tullaan todennäköisesti näkemään suorana TPS-TV:n toimesta.

SJK:n Veikkausliiga-kausi alkaa kotiottelulla lauantaina 6.4. klo 15.00 SJK – HIFK -ottelulla. Kausikortit ovat vielä myynnissä 15.3. asti ja sen jälkeen aukeaa yksittäisten otteluiden lipunmyynti. Kausikortit SJK:n verkkokaupasta sekä arkisin SJK Shopista klo 9-16.