123 456 7890

SJK:n paidassa uransa ensimmäisen Suomen mestaruuden päättyneellä kaudella voittanut Mehmet Hetemaj, jatkaa SJK:ssa kahden vuoden jatkosopimuksella. 27-vuotias keskikenttäpelaaja oli tärkeä osa SJK:n joukkuetta, pelaten 31 ottelua ja kenttäpelaajista toiseksi eniten minuutteja, osuen maalipuiden väliinkin kahdesti.

– , kommentoi Mehmet Hetemaj jatkoaan.

– , jatkaa Hetemaj.

Hetemaj tuulettamassa voitto-osumaa mestaruuden ratkaisseessa Jaro-ottelussa, kuva Marko Tuominiemi.

Hetemaj›n lisäksi SJK on tehnyt uuden pelaajasopimuksen nuoren ja huippulupaavan 18-vuotiaan Emil Lidmanin kanssa. Sopimus kestää kauden 2017 loppuun. Veikkausliigan tähdistöön valitun puolustaja Cedric Gogouan voimassa olevaa sopimusta jatkettiin vuodella ja nyt se päättyy kauden 2017 jälkeen. Keskikenttäpelaaja Wayne Brownin sopimuksessa ollut optio otettiin käyttöön jo kesällä ja siten Brownin sopimus SJK:n kanssa kestää kauden 2016 loppuun. Näiden sopimusten myötä SJK:lla on kasassa 17 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Aiemmin SJK solmi uuden pelaajasopimuksen lupaavan nuorisomaajoukkueen hyökkääjä Aleksis Lehtosen kanssa ja jatkosopimukset maalivahtien, Mihkel Aksalun ja Jere Koposen kanssa. Niin ikään nuorisomaajoukkueissa pelaavan hyökkääjä Elias Ahteen lainasopimus Ykkösen FC Jazzin kanssa loppui ja Ahde palaa SJK:n edustusjoukkueen mukaan.

SJK tiedotti myös maajoukkuepuolustaja Jarkko Hurmeen siirrosta SJK-paitaan ja neuvottelut ovat käynnissä useamman viime kauden pelaajan kanssa. Vanhojen pelaajien lisäksi, SJK etsii aina uusia pelaajavahvistuksia, jotka tuovat lisäarvoa joukkueelle.

Valmistautuminen kauteen 2016 alkaa joulukuussa 2015, kun joukkue kokoontuu ensimmäisiin harjoituksiin.

Suomen mestari SJK aloittaa treenaamisen joulukuussa. Kuva Marko Tuominiemi.

SJK:n pelaajatilanne kaudelle 2016:

Maalivahdit:

Mihkel Aksalu

Jere Koponen

Paavo Valakari

Puolustus:

Jarkko Hurme

Cedric Gogoua

Teemu Penninkangas

Joona Ala-Hukkala

Keskikenttä:

Mehmet Hetemaj

Johannes Laaksonen

Jussi Vasara

Wayne Brown

Emil Lidman

Jesse Sarajärvi

Arttu Aromaa

Hyökkäys:

Toni Lehtinen

Ariel Tuco Ngueukam

Elias Ahde

Aleksis Lehtonen

Yhteensä 18 sopimusta