123 456 7890

SJK on solminut jatkosopimukset kolmen tämän kauden pelaajansa kanssa. Dani Hatakan kohdalla kyse on myös seurasiirrosta, sillä Hatakka pelasi tämän kauden lainasopimuksella Norjan pääsarjan Brann Bergenista. Brann ja SJK ovat sopineet Hatakan siirrosta pysyvällä sopimuksella SJK:n riveihin. Obed Malolon ja Joel Meron kohdalla SJK otti käyttöön heidän sopimuksissaan olleet optiot.

Kaikki kolme on minulle hyvin tuttuja pelaajia. He ovat kaikki olleet Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Dani ja Joel olivat aiemmassa, ja nykyisessä joukkueessa on Obed. Mielenkiintoisia pelaajia, joilla on iso potentiaali. Kun saadaan oikeansuuntaisia kehitysaskeleita kaikkien heidän kanssaan ensi kaudella, niin kaikilla kolmella on tulevaisuudessa mahdollisuus pelata myös Suomen rajojen ulkopuolella. Hienoa, että he jatkavat täällä, kommentoi SJK:n päävalmentajana ensi kaudella aloittava Tommi Kautonen.

Suomen maajoukkuerinkiin kuuluvan 23-vuotiaan Dani Hatakan sopimus on kahden vuoden mittainen ja se kestää kauden 2019 loppuun.

SJK on ammattimainen organisaatio, joten on helppo jatkaa täällä. Tästä kaudesta jäi niin paljon hampaankoloon, että pitää päästä myös näyttämään, mihin pystymme. Innolla lähdetään ensi kauteen ja toivon, että saadaan joukkue kasaan ajoissa, että pääsemme pelaamaan sillä tasolla millä olemme ajoittain nyt loppukaudesta pelanneetkin, kommentoi maajoukkuerinkiin kuuluva puolustaja Dani Hatakka.

Suomen U21-maajoukkueen 20-vuotias keskikenttäpelaaja Obed Malolo ja entinen U21-maajoukkuepuolustaja, 22-vuotias Joel Mero, jatkavat SJK:ssa kauden 2018 loppuun. Molempien kohdalla sopimukset sisältää option myös kaudesta 2019.

Tänne ei ollut vaikea sopeutua, kun oli niin mukavia
joukkuekavereita, joten olen viihtynyt Seinäjoella. Meillä oli koko
joukkueella vaikea kausi, mutta toivon ja uskon, että tämä vain
vahvistaa meitä jatkossa. Ensi kauden tavoite onkin palauttaa SJK sinne,
minne se kuuluukin, eli vähintään kolmen joukkoon Veikkausliigassa ja
sitä kautta europeleihin. Toivottavasti pääsen myös uuden valmentajan
pelaavaan kokoonpanoon ja auttamaan SJK:ta mahdollisimman paljon,
kommentoi keskikenttäpelaaja Obed Malolo.

Vaikka meillä on ollut vaikeaa, olen silti viihtynyt täällä todella hyvin. Joukkueessa on hyvä meininki, ja mukana on itselleni ennestään monia tuttuja. Ensi kaudella meidän täytyy kuitenkin parantaa todella paljon tästä vuodesta, ja lähdemme tavoittelemaan mitalia sekä mestaruutta. Itse toivon, että pystyn pelaamaan paljon ja sitä myöden auttamaan joukkuetta. Ja toivotaan, että tulee vähintään samaa tahtia päämaaleja kuin tällä kaudella, kommentoi puolustaja Joel Mero, joka on puskenut kaksi maalia kymmenessä pelaamassaan ottelussa.

SJK päättää Veikkausliigakauden 2017 ensi lauantaina 28.10. kotiottelulla FC Interiä vastaan. OmaSp Stadionilla pelattava ottelu alkaa klo 14:00. Saman päivän iltana vietetään myös SJK:n kauden 2017 päätösjuhla OmaSp Stadionilla ja se alkaa illlallisella klo 19:00 Atria Loungessa. 18 euron hintaisia illalliskortteja voi ostaa SJK:n verkkokaupasta. Ennakkoliput otteluun myynnissä arkisin klo 9-16 SJK Shopissa ja kaikkina vuorokauden aikoina SJK:n verkkokaupassa.

SJK:n kausikorttimyynti kaudelle 2018 alkaa avoimessa myynnissä maanantaina 6.11. Tänään se aukesi vanhoille kausikortin omistajille, joten tarkkaile sähköpostiasi ja varaa paikkasi kaudelle 2018.

Dani Hatakka

Dani Hatakka siirtyi SJK:hon keväällä yhden kauden mittaisella lainasopimuksella Norjan pääsarjaseura Brann Bergenistä. 185 senttinen ja 23-vuotias Hatakka on kolunnut läpi Suomen nuorisomaajoukkueet, ja kuuluu nyt Suomen A-maajoukkuerinkiin. Hän on keskuspuolustaja, mutta hän on pelannut myös laitapakkina. Hatakka on pelannut aiemmin Veikkausliigassa KuPS:n ja FC Hongan riveissä. Hän saa ensi kaudella täyteen 100 pääsarjaottelua.

Espoossa 12.3.1994 syntynyt Hatakka, nousi SJK:ssa kauden 2017 luottopelaajiin, ja on pelannut kaikkiaan 28:ssa ottelussa, joissa syntyi myös kaksi maalia. Markku Kanerva kutsui hänet Suomen maajoukkueen MM-karsintaryhmään kauden lopulla, ja hän oli mukana viimeisten otteluiden kokoonpanossa. Peliaikaa ei kuitenkaan vielä tullut otteluissa. Veikkausliigassa hänet valittiin kertaalleen kuukauden tähdistöjoukkueeseen.

Nyt solmittu sopimus SJK:n kanssa on kaksivuotinen ja se kestää kauden 2019 loppuun. Hatakka pelasi kauden 2017 lainasopimuksella ja liittyi joukkueeseen maaliskuussa 2017.

Obed Malolo

Suomen U21-maajoukkueen keskikenttäpelajaa, 20-vuotias Obed Malolo, on syntynyt Helsingissä 18.4.1997, ja hän on Vantaan Allianssin sekä HJK:n kasvatti.

Nuoresta iästään huolimatta, hän on pelannut Veikkausliigassa neljällä kaudella jo 54 ottelua, ja voittanut Suomen mestaruuden HJK:ssa kaudella 2014. Hän on pelannut myös Eurooppa-Liigan karsinnoissa seitsemässä ottelussa sekä HJK:n paidassa UEFA Youth Leagueta.

Malolo on viime vuosina ollut yksi Suomen suurimpia jalkapallolupauksia, ja hän on käynyt näytillä Englannissa Aston Villassa. Suurseura Bayern Munchen on ollut hänen perässään pariinkin otteeseen, mutta HJK kieltäytyi tuolloin päästämästä suurlupaustaan. Malolo siirtyi SJK-paitaan kauden jo käynnistyttyä huhtikuussa 2017. Hän on pelannut yhteensä 23 ottelussa ja tehnyt niissä yhden upean maalin, kaukolaukauksella RoPS:n verkkoon. Hän on lisäksi ollut syöttämässä kahta maalia.

Nyt solmittu sopimus kattaa kauden 2018 ja sopimuksessa on optio kaudesta 2019. Malolo liittyi SJK-paitaan huhtikuussa 2017.

Joel Mero

191-senttinen Joel Mero on syntynyt Turussa 7. helmikuuta 1995, mutta varttunut Lahdessa. Peliura alkoi Lahden Reippaan riveissä ja jatkui siitä FC Lahden paidassa Veikkausliigaan asti. FC Lahdesta hän siirtyi jo kaudella 2013 Saksaan Borussia Mönchengladbachiin, pelaten siellä pääosin seuran nuorisoakatemiassa ja kakkosjoukkueessa. Hän kävi myös lainalla KTP:ssa kaudella 2015, kun KTP pelasi Veikkausliigassa.

Vaikka Mero on vasta 22-vuotias ja viettänyt neljä vuotta Saksassa, on hän ehtinyt pelata Veikkausliigassa 40 ottelua. Hän on tehnyt neljä maalia, joista kaksi syntyi FC Lahden paidassa vuosina 2012-2013, ja kaksi tällä kaudella.

Lähtiessään Saksaan Mero oli yksi kirkkaimpia suomalaisen jalkapallon lupaavia tähtiä ja siitä kertoo myös Borussian hänestä aikoinaan pulittama merkittävä siirtosumma. Suomen paidassa hänellä on kasassa nuorisomaajoukkueiden otteluita 34.

Hän pelasi Suomen U21-maajoukkueen 2015-2016 pelatuissa EM-karsinnoissa neljä ottelua, tehden komean maalin Venäjän verkkoon. Sen jälkeen hän kuitenkin loukkaantui Saksassa pelatussa ottelussa ja oli sivussa jopa puoli vuotta. Loukkaantumiset ovat nyt takana ja Mero nousi kauden 2017 lopussa SJK:n pelaavaan vakiomiehistöön Dani Hatakan topparipariksi. Hän on pelannut kaudella kymmenessä liigaottelussa ja tehnyt niissä kaksi maalia.

Sopimus SJK:ssa kattaa kauden 2018 lopppuun ja siinä on optio kaudesta 2019. Mero siirtyi SJK-paitaan heinäkuussa 2017.