123 456 7890

Kerho 07 kärsi harmittavan tappion Keskuskentällä pelatussa Kakkosen ottelussa Tampereen-Viipurin Ilves-Kissoille. Sinänsä tulos oli kenties kuitenkin oikeutettu, sillä Ilves-Kissat pelasivat järkevästi palloa liikuttaen ja varsinkin ensimmäisen puoliajan alussa olivat vahvemmin mukana ottelussa. Voitto-osuma syntyi kuitenkin vieraiden kannalta hieman onnekkaasti, sillä maalitilanne syntyi oman puolustajan epäonnistuneesta syötöstä.
Positiivista pelissä oli kuitenkin se, että jälleen Kerholla oli erittäin nuori ryhmä mukana ottelussa. Peräti seitsemän omaa B- tai A-junioria nähtiin tositoimissa miesten Kakkosen ottelussa.

Kerho 07 – Ilves-Kissat 0-1 (0-0)
0-1 65 min Ville Puustinen

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Ilves-Kissoilla paremmin hallussa. Tamperelaiset saivat pariin kertaan pallon maalipuihinkin ja Ville Viljala Kerhon maalissa pelasti muut tilanteet.
Vieraiden päädyssä entinen SJK maalivahti Tuomas Karjanlahti jäi tässä vaiheessa ottelua vielä melko työttömäksi.

Toisella puoliajalla Kerho tuli peliin selvästi terästäytyneenä ja loikin parhaat paikat. Kahdesti Elias Ahde pelattiin hienosti linjan taakse vapaaksi, mutta molemmilla kerroilla myös avustavan erotuomarin lippu oli ennättänyt nousta paitsion merkiksi. Jälkimmäisessä tilanteessa Ahde ehti jo sijoittaa pallon komeasti takakulmaan.

Ja kun ei itse tehdä, sai Ilves-Kissat melko harmittoman näköisessä tilanteessa lahjamaalin, kun Kerhon puolustajan epäonnistunut purkupallo tuli suoraan pilkun tuntumassa olleelle Ilves-Kissojen pelaajalle. Tämä syötti vielä vapaana olleelle kaverilleen, eikä Viljala voinut maalissa tilanteelle enään mitään. Ottelu oli vanhentunut 65 minuuttia maalin syntyessä.

Kerho haki vimmatusti tasoitusta, mutta Ilves-Kissat puolustivat tiiviisti, eikä paikkoja löytynyt.
Ottelu päättyi vierasjoukkueen vapautuneeseen juhlintaan ja voitto tuli tippumisviivan tuntumassa olevalle vierasjoukkueelle selvästi tarpeeseen. Kerholle pistemenetys on harmittava, mutta sijoitus kärjen tuntumassa säilyi edelleen.

Me ei oikein herätty tähän peliin tänään ja otan siitä omakohtaisesti vastuun. Meidän pitää olla perjantaina paljon parempia, sillä tämmöinen ei vain riitä. Olimme hengettömiä, mutta se on minun työni saada pelaajat liikkeelle ja tänään ei liikuttu. Meidän pitää parantaa seuraavaan peliin, sanoi pettynyt vastuuvalmentaja Max Peltonen ottelun jälkeen.

Ottelun parhaana palkittiin vierasjoukkueen Olli Pirinen, kaksi tähteä meni Kerho 07:n maalivahti Ville Viljalalle ja yksi tähti Ilves-Kissojen Eetu Kolulle.

Kerhon ottelut jatkuvat jo ensi perjantaina, kun joukkue matkaa Maskuun paikallisen Palloseuran vieraaksi. Tuo ottelu alkaa klo 18.30.

Kerho 07: Ville Viljala MV, Antti Viita, Matti Lähitie, Timo Rauhala, Tuomas Rintamäki, Jesse Jääskeläinen (78› Arttu Aromaa), Miika Korpela (75› Sami Viljanen), Tuomas Lähdesmäki, Jesse Sarajärvi, Samppa Bouroussi (34› Antti Palomäki) ja Elias Ahde.