123 456 7890

Heinäkuun alussa alkavaan Veikkausliigaan valmistautuva SJK, ja kesäkuun lopussa alkavaan Ykköseen valmistautuva SJK Akatemia, pelaa harjoitusotteluita kesäkuun aikana.

Molemmille joukkueille on sovittuna alustavasti jo useampia harjoitusotteluita ja ensimmäiset pelit pelataan heti kesäkuun alusta, kun SJK kohtaa OmaSp Stadionilla FC Hakan lauantaina 6.6. klo 14:00 ja SJK Akatemia saa OmaSp Stadionilla vastaansa Kokkolan GBK:n sunnuntaina 7.6. klo 15:00.

SJK pyrkii järjestämään harjoitusotteluista maksullisen livestriimin. Yleisön suhteen päätökset voidaan tehdä vasta sen jälkeen kun olemme saaneet tarkempaa tietoa Suomen hallituksen määräämistä rajoituksista. Tällä hetkellä kesäkuun alusta joukkueet voivat palata joukkueharjoituksiin ja kokoontumiset ovat sallittuja maksimissaan 50:lle hengelle. Lisätietoa otteluiden käytännöistä, mahdollisista livelähetyksistä sekä muista tulevista harjoitusotteluista tulossa myöhemmin SJK:n kanaville.

Veikkausliiga alkaa 1.7. ja Ykkönen 27.6. Kummankaan sarjan otteluohjelmat eivät ole vielä tiedossa. Myös kesken jääneet A- ja B-nuorten karsintasarjat pyritään pelaamaan loppuun kesäkuussa ja mahdolliset SM-sarjat aloittamaan välittömästi niiden jälkeen. Palloliiton ohjeistuksen mukaan molempien sarjojen ottelut voisi alkaa aikaisintaan 13.6.

SJK U20 johti ennen keskeytystä A-nuorten SM-karsintalohkoa ilman tappioita, kun kolme ottelua oli pelaamatta. SJK U17 puolestaan oli B-nuorten SM-karsintalohkossa kolmantena, kun sielläkin on kolme ottelua jäljellä. Molemmat joukkueet olisivat tämän hetken sijoitusten mukaan pääsemässä SM-sarjaan. Palloliitto tiedottaa nuorten sarjojen aikatauluista tarkemmin viimeistään kesäkuun alkupuolella.