123 456 7890

SJK aloitti harjoitukset kaudelle 2016 viime maanantaina ja SJK TV kävi moikkaamassa pelaajia paikanpäällä.

Kameran eteen saatiin juuri ensimmäisen maajoukkuekutsunsa saanut Timo Tahvanainen ja Tahvanaisen tapaan jatkosopimuksen tehnyt Henri Aalto.

SJK:n harjoituksissa mukana ovat olleet uudet sopimuspelaajat sekä vanhat tutut. Testipelaajiakin nähdään, kun viime kaudella SJK:ta edustanut hyökkääjä Roope Riski on mukana, sekä Viron maajoukkueen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Tarmo Kink. 30-vuotias Kink on kovapotkuinen laitapelaaja, joka on pelannut urallaan muun muassa Englannin Middlesbroughissa, Skotlannin Invernessissa sekä Italian Serie B:n Varesessa. Molemmat testipelaajat lähtevät myös SJK:n mukana Saudi-Arabian harjoitusleirille.

SJK matkustaa Riadiin ensi sunnuntaina ja palaa leiriltä sunnuntaina 17. tammikuuta. Leirin aikana SJK kohtaa Aasian jättiseura Al-Hilal FC:n. Ottelu pelataan perjantaina 15. tammikuuta. Joukkueen ja valmentajien lisäksi paikalle matkustaa SJK:n seurajohtoa ja SJK:n mediatiimi, joten luvassa on kattavaa raportointia koko leirin ajan.

Suomen maajoukkueen mukana olevat SJK-pelaajat matkustavat kohti naapurimassa sijaitsevaa Abu Dhabia jo huomenna, mutta he liittyvät SJK:n leirille maajoukkueleirin päättyessä 13. tammikuuta.

Seinäjoella SJK:n näkee tositoimissa ensimmäistä kertaa lauantaina 23.tammikuuta, kun SJK isännöi Wallsportilla harjoitusottelussa Jyväskylän JJK:ta.

Aallon ja Tahvanaisen kanssa juttua riitti SJK:n vahvistumisesta, pelaajien omista tavoitteista, sekä sunnuntaina alkavasta Saudi-Arabian harjoitusleiristä. Tästä katsomaan pelaajien mietteitä: