123 456 7890

SJK aloittaa valmistautumisen kauteen 2018 maanantaina 4. joulukuuta, kun joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa päävalmentaja Tommi Kautosen ja uuden valmennusryhmän alaisuudessa harjoituksiin. Siitä alkaa kolmen viikon harjoitusjakso, joka päättyy harjoitusotteluun Ykkösessä pelaavaa FC Hakaa vastaan. SJK vs. FC Haka pelataan Wallsport Areenalla torstaina 21.12. klo 18:15.

Kun harjoitukset alkavat, on mukana kaikki SJK:n sopimuspelaajat, lukuunottamatta Ilveksestä tulleita Reuben Ayarnaa ja Emile Paul Tendengia. He liittyvät mukaan vasta tammikuun alussa kun harjoitukset jatkuvat. Uusi sopimuspelaaja Anders Bååth on mukana jo joulukuussa.

Mahtavaa aloittaa työt käytännössä, ja päästä treenikentälle ja harjoitusten pariin pelaajien kanssa, toteaa Kautonen.

SJK:lla on nyt kasassa 21 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Tarkoituksena on, että joukkue saataisiin pelaajiston osalta mahdollisimman valmiiksi vielä tämän vuoden aikana.

Joukkue on tässä vaiheessa aika hyvässä mallissa. Toki me katsastamme edelleen pelaajia ja harkitsemme, että mitkä osa-alueet vielä kaipaavat lisää vahvistusta. Koko ajan sitä työtä tehdään ja joulukuun aikana tulee mahdollisesti muutama testipelaaja mukaan, Kautonen kertoo.

SJK TV menee paikalle kauden ensimmäisiin harjoituksiin ja tekee juttua omille kanavilleen haastatellen muutamaa lomilta palannutta pelaajaa.

Tammikuussa alkaa Suomen cupin lohkovaihe ja ensimmäisenä siellä tulee vastaan Pallokerho Keski-Uusimaa. Tuo ottelu pelataan kotona. Suomen cupissa kohdataan kotona lisäksi TPV ja VPS.

Suomen cupin otteluiden lisäksi SJK pelaa talvella harjoitusotteluita Seinäjoella ja alustavasti 2-3 ruotsalasjoukkuetta on kutsuttu Seinäjoelle vieraaksi. Näistä tiedotetaan tarkemmin kun ottelut varmistuvat. Talven päivitetyn otteluohjelman löydät SJK:n sivujen ottelut-osiosta.

Joulukuun SJK – FC Haka -otteluun on vapaa pääsy. Tammikuun puolella liput myydään ennakkoon SJK:n verkkokaupassa. Kausikortit ovat jo myynnissä niin ikään SJK:n verkkokaupassa.