123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue kohtaa huomenna lauantaina harjoitusottelussa Jyväskylän Jalkapalloklubin. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla klo 14.00 alkaen.

JJK U19 on tällä hetkellä hallitseva Suomen Mestari kyseissä ikäluokassa ja on siten SJK:n SM-karsintasarjaan valmistautuvalle joukkueelle hyvä tasonmittaus.

SJK U19 joukkue treenaa tällä hetkellä yhdessä Kakkoseen nousseen Kerho 07:n ryhmän kanssa johon kuuluu A-nuorten lisäksi 11 kokeneempaa pelaajaa. Molempien joukkueiden valmennuksesta sekä taustoista vastaa valmentajat Max Peltonen ja Jorma Tuohisaari, joukkueenjohtaja Jarmo Tervasmäki ja huoltaja Kari Hietamäki.

U19 SM-karsintasarja starttaa virallisesti tammikuun 20. päivä vierasottelulla Kemin Junkohallissa, jossa isäntäjoukkueena toimii kuitenkin Tornion TP-47.

-En tiedä tarkemmin minkälainen ryhmä tämän vuoden JJK joukkue on, mutta kova ryhmä sieltä tulee varmasti ja tämä on meille hyvä peli. JJK:n kaikki ikäluokat on varsin tasaisia ja tasokkaita, kommentoi Max Peltonen Suomen Mestarin tulevaa vierailua.
-Meidän oma ryhmä on tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja terveenä, joten kyllä mekin kova nippu peliin saadaan ja nähdään varmasti hyvätasoinen kamppailu, jatkaa Peltonen.

SJK pelaa U19 SM-Karsintasarjan Pohjoislohkossa, jossa muita joukkueita ovat OLS (Oulu), VIFK (Vaasa), VPS-j (Vaasa) ja TP-47 (Tornio). U19 SM-karsintasarjan lohkoissa sijoille 1-4 sijoittuneet joukkueet arvotaan pelaamaan kaksiosaiset karsintapelit eri lohkojen joukkueiden kanssa niin, että lohkoykköset kohtaavat lohkoneloset, ja toiselle sijalle päätyneet kohtaavat kolmannelle sijalle päätyneet joukkueet. Karsintojen voittajat pelaavat kesällä varsinaisessa SM-sarjassa ja häviäjät puolestaan Ykkösessä.

SJK U19 joukkueen tavoitteena on voittaa pohjoislohko ja päästä jatkokarsinnasta varsinaiseen SM-Sarjaan.

SJK U19 vs. JJK U19 lauantaina 12.1. klo 14.00 Wallsport Areenalla.

SJK U19 joukkueen Aleksi Ahde taistelee pallosta viime syksyn Regions Cupin Finaalissa.