123 456 7890

Haanpää: Farmi palvelee molempia
Seinäjoen Jalkapallokerhon ja Nelosessa pelaavan TP-Seinäjoen solmima farmisopimus alkavalle sarjakaudelle palvelee Kerhon vastuuvalmentaja, Esa Haanpään, mielestä todella erinomaisella tavalla molempia seuroja.

“Pelaajien kannaltahan tämä on todella hyvä juttu. Nyt saadaan peliaikaa kavereille, jotka eivät ole avauksessa tai saa muuten minuutteja Kerhon matseissa. On aina parempi pelata kuin vain odotella vuoroaan”, painottaa “Eski”.

Esimakua tulevan suven kuvioista saadaan jo tänään sunnuntaina TP-Seinäjoen pelatessa Wallsport Areenassa Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella Ilmajoen Kisailijoita vastaan.

“Meidän harjoitusringissämme olevista pelaajista ovat illan matsissa varmuudella mukana Jarkko Mäki-Maunus, Tomi Anisimaa, Timo Rauhala, Samir Bouroussi, Jyri Reinilä ja Ville Kukkanen. Näistä vain “Kuhi” sai minuutteja eilen KP-V -matsissa”, sanoo “Eski”.

Osa Kerhon pelaajista rekisteröitiin suosiolla TP-Seinäjoen nimiin. Näin on mahdollista peluuttaa useampaakin Kerhon pelaajaa kuin farmin sallimat kolme.

“Kyllä tämä on meille kaikille erittäin hyvä asia. Lisäksi nuoret pelaajat voivat liikkua edestakaisin yhteistyöseurakuvion puitteissa. Viime kaudella tehtiin näin ja nyt jatketaan. Meidän on katseltava tulevaisuutta ja kokonaisuutta laajemmassa mittakaavassa. Haluamme, että TP-Seinäjoki nousee Kolmoseen, jolloin se palvelee sitten Kerhoa vieläkin tehokkaammin”, Haanpää visioi.