123 456 7890

SJK:n historian ensimmäinen Liigacupin ottelu pelataan Seinäjoen Wallsport Areenassa FF Jaroa vastaan keskiviikkona 5. helmikuuta klo 19.00 ja toinen heti saman viikon lauantaina 8. helmikuuta, VPS:ää vastaan klo 14.30. Ottelut on nyt mahdollista nähdä myös suorana netissä.

Media-alan erikoisfirma Great Play televisioi ottelut suorina TV-tason HD-lähetyksinä, kolmella kameralla kuvattuna sekä selostettuna. Ottelut ovat katsottavissa heidän Streaming palvelunsa kautta suorana vaikka ympäri maailman ja vain 7 euron hinnalla / ottelu.

Great Play toteuttaa vastaavia livelähetyksiä monista muistakin urheilutapahtumista, mm. jääkiekko, salibandy ja pesäpallo. Voit tutustua heidän tuotantoonsa tästä: portfolio.

Ensimmäinen SJK lähetys on siis tämä 5. helmikuuta pelattava SJK – FF Jaro Liigacup ottelu ja Liigacupin lisäksi myös 13.-15. helmikuuta pelattavan KOMIA-turnauksen otteluita tullaan televisioimaan samaan tapaan.

Yksittäisen ottelun (7 euroa) tilausohjeet saat tästä linkistä: LIVE Streaming

Lisäksi voit ostaa katselupaketteja joissa saat useamman katselukoodin kerralla. Tällöin saat myös selvää säätöä ja voit vaikka jakaa linkkejä kavereidesi kanssa tai käyttää koodit myöhemmin valitsemiisi Great Playn lähetyksiin. Paketteja on 5:lle katselukoodille 26 euron hintaan, tai 20 katselukoodin paketteja 85 euron hintaan. Paketteja voi ostaa myös yritykset.

Lisätietoa paketeista saat Great Playn kotisivuilta: Katselupaketit.
Tai soittamalla numeroon 044 – 2574 403 / Harri Erkkilä, Great Play.

Liigacupia voi katsella myös kotioloissa, livestriimin kautta.