123 456 7890

SJK Akatemia tuli kovaa toiselle puoliajalle, mutta ei onnistunut murtamaan kotijoukkueen kuparista. Ja kun samalla myöskään Gnistan ei onnistunut paikoistaan, tasattiin pisteet Ykkösen ottelussa maalittomalla tasapelillä. SJK Akatemialta oli sivussa pelikieltojen vuoksi Sami Sipola ja Noa Lehtonen, ja heitä oli mukana korvaamassa edustusjoukkueesta Martti Haukioja ja Alfie Bates. Molemmat pelasivat täydet minuutit. SJK Akatemian pelit jatkuu ensi lauantaina 6.8. klo 17:00 kotiottelulla, kun OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi JäPS. Liput peliin Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta.

Gnistan IF – SJK Akatemia 0-0

Ensimmäisellä puoliajalla ei pelissä kovin paljoa tapahtunut. SJK Akatemian prässi oli näennäistä, ja molemmat joukkueet saivat vain yhden vedon kohti maalia.

Toiselle puoliajalle SJK Akatemia tuli kuitenkin paremmalla jalalla, ja prässikin alkoi purra. Varsinaisesti paikkoja ei tullut, mutta kotijoukkue Gnistan oli alakynnessä.

Samalla kuitenkin Gnistan oli sitten vaarallinen vastahyökkäyksissä, ja niistä Sampo Ala-Iso pääsi kertaalleen vetämään ylärimaan. Heti perään kuitenkin myös SJK Akatemian Oskar Pihlaja pääsi tilanteeseen, mutta Jiri Koski torjui. SJK Akatemian paras paikka tuli Jonathan Muzingalle, josta hän kuitenkin veti selvästi ohi.

Kun pelattiin jo ottelun viimeisiä minuutteja, sai Gnistan kovaa painetta SJK Akatemian päätyyn. Ensin veto kohti alakulmaa, jonka Saku Kankaanpää hienosti torjui kulmaksi. Kulman jälkeen Gnistan sai rajaheiton ja sen jälkitilanteesta Ala-Iso pääsi jälleen paikkaan. Nyt pusku meni kuitenkin yli maalin ja ottelu loppui.

Tämä on todella vaikea paikka tulla vieraaksi. Kenttä on myös todella hankala, ja palloa on vaikea pelata sillä, kun se pomppii. Mutta me näytimme jälkeen, todella hyvää joukkuetta vastaaan, että pystymme aiheuttamaan vaikeuksia muille joukkueille, sekä olemme oikealla sarjatasolla. Meillä oli hyviä paikkoja, ja olisimme voineet saada enemmän pisteitä mukaamme. Samalla teimme kovasti töitä, ja pidimme heidät myös suurimmaksi osaksi pois paikoilta, pohti SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Meillä on ollut pitkä reissu tänne, ja tämä oli hyvä taistelu meidän nuorelta joukkueelta. Olen erittäin ylpeä joukkueesta jälleen kerran. Lisäksi haluan antaa todella isot kiitokset mukanamme tänään olleille Alfie Batesille ja Martti Haukiojalle. He esiintyivät hienosti, näyttivät meille miiten hyvällä asenteella edustusjoukkueen pelaajat tulevat mukaan. Se oli ammattimaista ja ensiluokkaista. Kiitos heille, että he auttoivat tänään meidän nuorta ryhmää saamaan piste mukaamme, sanoi Page vielä lopuksi.

SJK Akatemia: Saku Kankaanpää, Tuomas Koivisto, Terry Yegbe, Kaarlo Rintamäki, Martti Haukioja, Jude Arthur, Alfie Bates, Vertti Hänninen (57’ Denis Cukici), Oliver Günes, Oskar Pihlaja ja Jonathan Muzinga.