123 456 7890

SJK kohtaa 29. päivä tammikuuta harjoitusottelussa Ruotsin pääsarjan GIF Sundsvallin ja ottelu pelataan Seinäjoella Wallsport Areenalla. Avauspotku on klo 18.30.

Ottelun ennakkoliput tulivat myyntiin tänään ja niitä voi ostaa SJK:n verkkokaupasta sekä Wallsport Areenalta.

Liput otteluun maksavat 10 euroa ja kaikille uusien SJK Kauskorttien ja -kannattajakorttien omistajille ne ovat tarjolla puoleen hintaan viidellä eurolla.

Myös opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset maksavat 5 euroa ja alle kuusivuotiaat lapset sekä sotaveteraanit saavat liput ilmaiseksi.
Myynnissä on myös VIP-lippuja, joihin sisältyy paikat yläkatsomosta, ruokailua sekä juomalippuja.

SJK:n verkkokauppa löytyy tästä linkistä: SJK-Shop

Ennakkoliput voi ladata suoraan netistä kausikorttiin

SJK:n uudet kausikortit ja SJK Kannattajakortit sisältävät Seamchip -sirun, johon voit ladata suoraan verkkokaupasta omat lippusi, eikä sinun tarvitse enää hakea niitä mistään erikseen.
Emme siis toimita pääsylippua postissa, joten jos haluat itsellesi lipusta muistutuksen, tulosta pääsylippu tai tallenna se puhelimeen.

Vastaavanlainen siru löytyy useiden muiden yritysten ja palveluiden kanta-asiakaskorteista ja näiden kaikkien tiedot ovat kätevästi ladattavissa yhdelle kortille. Asiakas itse saa valita mitä korttia käyttää.
Voit ladata vaikkapa SJK:n kausikortille kanta-asiakkuuden lähiravintolaasi tai -vaateliikkeeseen ja käyttää pelkästään SJK:n korttia näissä liikkeissä.

Seuraavat yritykset ja palvelut ovat mukana Seamchip yhteiskäytössä Seinäjoella:
SJK , Wallsport Areena, Carlsberg Sports Bar, FC Casa Grande, Sininen Paprika, Duudsonit Activity Park, Supersport, Pomp Shop, S-Kiekko, Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy, Luxus Day, Fressi Seinäjoki, AR-Kukka, Parturi-Kampaamo Studio S, Cafeteria Salotta, Kultatähti Päivölä, Kuva Seppälä, The Kids & Mothers, Huvikumpu, Shop Evelyn, Click Shoes Seinäjoki, Hanna ja Kerttu, Uimola, Mirtelö Ekokauppa Ky, Kalustehalli Asiala, Seinäjoen Kuulopiste, Sipilä Boutique, Toppari Kaluste, Pizzeria Piikki, Pancho Villa Seinäjoki, Woof›s Lemmikkipuoti, Taitopuoti Paperinauha, Bio Marilyn, Foto Vera, Kultatähti Hyllykallio ja Sisustus Room2.

Eri yrityksillä on korteille myös eri etuja, jotka sinun tulee ladata korttiin kyseisessä liikkeessä erikseen. Enää et tarvitse isoa nippua erilaisia kanta-asiakaskortteja, vaan yksi kortti riittää. Kannattaa muistaa kuitenkin ladata kortin tiedot juuri siihen korttiin jota haluat jatkossa käyttää.

SJK Kausikortit kaudelle 2015, sekä muut SJK kortit myynnissä SJK:n verkkokaupassa.