123 456 7890

Vahvan alkukauden pelannut SJK:n puolustaja Gert Kams on valittu Jalkapallon Pelaajayhdistyksen toimesta, eli pelaajien itse valitsemana, Ykkösen toukokuun Kuukauden Pelaajaksi.

Laitapuolustajana pelaava Kams on ollut vahva peluri molempiin suuntiin ja on ehtinyt puolustusvelvoitteidensa ohella viimeistelemään myös kolme maalia tämän vuoden Ykkösessä. Maaleista kaksi olivat vielä voittomaaleja.

Olemme pelanneet koko joukkueena hyvin. Kun kaikki pelaavat hyvin, niin on helppo loistaa. Olemme sarjan kärjessä ja kaikki pelaajat ovat pelanneet hyvin, Kams jakaa kiitosta myös joukkuekavereilleen.

Justin Moose (vas.) ja Gert Kams (oik.) vauhdissa OPS pelissä Seinäjoen Keskuskentällä

Hyökkäävä laitapuolustaja on tehnyt tällä kaudella jo kolme maalia, mutta ei itse ole kovin yllättynyt maalimäärästään.

Tein paljon maaleja pakin paikalta jo pelatessani Virossa. Kolme maalia on ihan ok. Joskus näitä sattuu.

Kams siirtyi täksi kaudeksi SJK:n riveihin ja on viihtynyt uudessa joukkueessaan erinomaisesti.

Pelasin monta vuotta Virossa FC Florassa ja oli mielestäni aika siirtyä muualle. Olin kuullut SJK:sta hyviä asioita ja tulin tänne testiin joulukuussa ja tiesin jo silloin haluavani pelata täällä. Olosuhteet ovat hyvät, Simo Valakari on erinomainen valmentaja ja omistajat takaavat, että pelaajalle olosuhteet ovat kunnossa, joukkueen taso on hyvä ja kaikki ovat ystävällisiä. Ei sitä paljon tarvinnut miettiä, Kams kertoo päätöksestään siirtyä Seinäjoelle.

Kams liittyi Kerhoon tammikuussa 2013

SJK johtaa tällä hetkellä Ykköstä ja on suurin nousijasuosikki, kun kohta ensimmäinen kierros on paketissa. Kams uskoo joukkueensa pystyvän pitämään asetelmat loppuun saakka.

Tämä on kova sarja ja jokaisessa ottelussa täytyy antaa kaikkensa ja olla voitonnälkäinen. Olemme hävinneet kerran ja pelanneet kerran tasan. Nousu on omissa käsissämme ja uskon meillä olevan hyvät mahdollisuudet siihen, sillä meillä on hyvä joukkue ja pelaamme hyvin. Kauden lopussa näemme kuitenkin mikä lopullinen sijoituksemme on.

Tällä hetkellä Kamsia ei kuitenkaan pelikentillä nähdä, sillä miestä kiusaava takareisivamma pitää hänet sivussa vielä pari viikkoa.

Loukkasin takareiteni FC KooTeePee-ottelussa ja siinä on pieni repeämä. Toivottavasti pääsen taas mahdollisimman pian kentälle, Kams heittää.

Kams palkitaan valinnastaan ensi keskiviikkona ottelussa SJK-FC Viikingit, joka pelataan Seinäjoen Keskuskentällä 19.6. klo 18.30.

Juttu: Ykkösen verkkosivut, Kuvat: SJK Mediatiimi