123 456 7890

Useita tekniikkakilpailujen SM-mitaleita voittanut, ja GBK:n edustusjoukkueessa Kakkosessa yhteensä jo 20 peliä pelannut 15-vuotias Jani Mäenpää, on tehnyt pelaajasopimuksen SJK:n kanssa. Mäenpää pelaa kuitenkin kuluvan kauden loppuun GBK:n riveissä.

Mäenpää on kuitenkin jo muuttanut isänsä kanssa Seinäjoelle, aloittanut Seinäjoella koulun ja hän myös harjoittelee viikot SJK Akatemian kanssa. Mäenpää pelasi viime sunnuntaina SJK Akatemiaa vastaan GBK:n paidassa Kakkosen ottelussa.

28. Syyskuuta vuonna 2005 Kannuksessa, Keski-Pohjanmaalla, syntynyt Jani Mäenpää, on pelipaikaltaan keskikenttäpelaaja. Kuluvalla kaudella hän on pelannut GBK:n miesten edustusjoukkueessa 12 ottelua Kakkosessa, ja viime kaudella pelejä tuli 8 ja niissä syntyi myös 4 maalia. Kakkosen debyytissä Vasa IFK:ta vastaan kaudella 2020, hän tuli kentälle vaihdosta ja teki samantien debyyttimaalinsa, vain kolmen peliminuutin jälkeen. Mäenpää oli tuolloin vasta 14 vuotias. Pelissä tuli myös toinen maali, joten debyytti oli melkoinen. Mäenpää jatkaa vielä tämän kauden loppuun GBK:n miesten joukkueessa, joten pelejä tulee varmasti vielä lisää. Mäenpää kuuluu myös Suomen vuonna 2005 syntyneiden maajoukkuerinkiin.

SJK:ssa Mäenpää aloittaa SJK Akatemian joukkueissa ja sopimus kattaa kauden 2022 ja siinä on optiot pitkälle tulevaisuuteen.