123 456 7890

SJK tarjoaa kaikille loppuvuoden 2014 aikana uuden kausikortin ostaville henkilöille lahjan, viime tiistaina 9.12. julkaistun Futsalista -kirjan.

Futsalista on ensimmäinen suomenkielinen lajiesittely, jossa paneudutaan itse peliin. Esimerkiksi mitä teknisiä, taktisia, fyysisiä ja jopa psyykkisiä ominaisuuksia se vaatii. Tuon omia näkemyksiäni lajin harjoittamiseen ja kerron kokemuksia joita on itselle karttunut futsal-ammattilaisena maailmalta, kertoo kirjan kirjoittaja Panu Autio.

Panu Autio on Suomen futsal-maajoukkueen kapteeni ja eniten maaleja tehnyt pelaaja, joka on pelannut urallaan myös perinteistä jalkapalloa. Hän on enimmäinen Pohjoismainen futsal ammattilainen ja hän on pelannut muun muassa lajin eurooppalaisessa suurmaassa Espanjassa. Jalkapalloa Autio pelasi muun muassa FC Espoossa ja FC Hämeenlinnassa. Futsaltyön lisäksi Autio toimii Suomen Jalkapallon Pelaajayhdistyksen (JPY) hallitustöissä.

Kirjassa on myös näkökulma joka kiinnostanee perinteisen jalkapallonkin parissa toimijoita. Futsal on muokannut jalkapalloa lajina, siihen on tullut paljon futsalmaisia ominaisuuksia ja monen huippupelaajan taustasta löytyy nykyään futsal, korostaa Autio.

Futsal toimii myös hyvin juniorikehitykseen. Se kehittää taidollisia ominaisuuksia ja lajissa on jalkapalloelementit yksinkertaistettuna, Autio jatkaa.

Seinäjoella on aktiivinen futsal harrastajakunta ja ainakin futsalin erikoisseura FC Seinäjoki sekä SisuPallo pyörittävät useita joukkueita. Lajin aloittaminen on helppoa, eikä joukkueeseen tarvita suurta pelaajamäärää jotta pelit saa aikaiseksi. Tarvittavia sisähalleja löytyy kouluilta ja urheilutaloilta.

Olimme Seinäjoella Suomen Futsal-maajoukkueen kanssa pelaamassa pari vuotta sitten ja siellä oli hyvä meininki. Oli paljon yleisöä ja järjestelyt olivat ensiluokkaiset, muistelee Panu Autio lopuksi.

Lisätietoa kirjasta löytyy netistä osoitteesta www.futsalista.com.

Kirjat tulee noudettavaksi Wallsport Areenalta ja kortin ostaneille tiedotetaan asiasta erikseen lisää myöhemmin. Etu koskee myös aiemmin kauden 2015 kausikortin ostaneita. Kirjalahjan arvo on 35 euroa. Kirjan lisäksi kausikorttilaiset saavat lahjana kuukauden ilmaiset kuntosalivuorot Wallsport Areenan huipputasoisesta kuntosalista.

Kausikortit myynnissä erikoishintaan loppuvuoden

SJK:n kausikortit kaudelle 2015 tulivat myyntiin marraskuun lopulla ja vielä ennen vuodenvaihdetta kortin saa alennettuun erikoishintaan. Lisäksi ennen vuodenvaihdetta ostettuihin kortteihin on ladattu lahjana koko tammikuun ilmainen kuntosali Wallsport Areenalle. Samalla kaikki kortit uusiutuvat ja vanhatkin kausikorttilaiset saavat uudella kuosilla varustetut kortit. Kausikortin hinnat pysyvät muuten samoina kuin viime kaudella.SJK:n kausikortti kattaa kaikki Veikkausliigan, Liigacupin ja Suomen Cupin kotiottelut, sekä Kakkosessa pelaavan reservijoukkue Kerho 07:n kaikki kotiottelut. Kortti ei kuitenkaan sisällä Europelejä, eikä Liigacupin tai Suomen Cupin mahdollisia finaaliotteluita. Kausikortilla saa kuitenkin UEFA:n Eurooppa-liigan karsintaotteluiden kotiotteluihin etuosto-oikeuden.

Kausikortti on myynnissä nyt erikoishintaan 170 euroa ja tarjous on voimassa vuoden 2014 loppuun. Tammikuussa hinta nousee normaaliin 200 euroon.

Myynnissä on myös SJK Kannattajakorttit.

Kortit voit tilata kätevästi netistä ja lisätietoa löydät SJK nettisivuilta SJK Shop osiosta.