123 456 7890

Kauhavalainen ohutlevyntyöstökoneita ja automaatiolaitteita valmistava Finn-Power Oy on lähtenyt yhdeksi Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkueen suurimmaksi pääsponsoriksi. Finn-Powerin tuotemerkki Prima Power löytyy näkyvältä paikalta pelipaitojen edustasta tulevan kauden sarjapeleissä. Sopimus on kaksivuotinen.

Päätimme lähteä mukaan suomenmestaruustason jalkapallon sponsorointiin, koska näemme sillä olevan hyvä vaikutus brändimme näkyvyyteen ja yrityksemme imagoon. Olemme aiemmin tukeneet eri urheiluseuroja ja –lajeja lähinnä junioritasolla ja aiomme jatkaa myös sitä, kertoo Finn-Powerin toimitusjohtaja Juha Mäkitalo.

Sen lisäksi, että Prima Power –logo näkyy SJK:n pelipaidoissa varmasti useammallekin asiakkaallemme pelikatsomoissa tai TV:n välityksellä, tullaan sponsorointisopimusta käyttämään hyväksi myös asiakastapahtumia järjestettäessä. Loppukaudesta on tarkoitus järjestää kotimaisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille mahdollisuus seurata peliä asiakastilaisuuden päätteeksi, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Aki Ojanen.

Kunnianhimo, terve ylpeys omasta tekemisestä, rautainen itsetunto sekä panostus jatkuvaan kehitykseen kuvaavat hyvin sekä SJK:n että Prima Powerin tekemistä, toteaa yrityksen talous- ja hallintojohtaja Kalle Kujanpää.

Näillä eväillä molemmat lähtevät entistä vahvempina uuteen kauteen ja luonnollisesti vain paras on riittävän hyvää.

Tämä on todella hienoa, että saamme valtakunnallisesti merkittävän yhteistyökumppanin omasta maakunnastamme. Prima Power on merkittävä tekijä myös kansainvälisesti ja jalkapallo on kaikkialla tunnettua, joten uskon tämän avaavan uusia ovia molemmille. Meille on tärkeää, että yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Finn-Powerilla on jo suunnitteilla myös henkilökunnan tyky-päivien järjestäminen Seinäjoen uudella OmaSp Stadionilla, joka monipuolisine ympäristöineen tarjoaa hienot puitteet erilaisille tapahtumille.

SJK vieraili Finn-Power oy:n toimitiloissa Kauhavalla perjantaina. Kuvassa Simo Valakari ja Finn-Powerin johtoa.