123 456 7890

Viimeksi kaudella 2014 SJK:ssa pelannut Felipe Aspegren on tehnyt SJK:n kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. Veikkausliigan parhaimpiin oikean laidan puolustajien joukkoon noussut Aspegren, siirtyy SJK-paitaan KuPS:sta vapaalla siirrolla. Aspegren ja KuPS purkivat pelaajasopimuksen aiemmin tällä viikolla. Kaikkiaan Aspegren on pelannut urallaan yli 200 Veikkausliigan ottelua ja hänet on valittu sarjan tähdistöön kaudella 2019.

On kiva tulla tänne takaisin, ja tämä on minulle jonkin verran ennestään tuttu seura. Totta kai paljon asioita on sen jälkeen muuttunut, mutta on kiva päästä tänne takaisin. Ja toivottavasti pääsen myös pelaamaan, sanoo Felipe Aspegren heti aluksi.

SJK on hieno seura ja täällä on hyvät olosuhteet, joissa on kiva pelata. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta ja saada jonkinlainen mitali tai voittaa asioita. Kun tänne tulee, niin se on tavoitteena ja sen takia tänne tultiin, Aspegren jatkaa.

Aspegrenissa saamme loppukaudeksi pelaajan, joka on heti valmis mukaan. Hän vahvistaa meidän puolustustamme, sekä samalla myös keskikenttää, sillä hän on pelaaja, joka pystyy pelaamaan useammalla pelipaikalla. Hän on kokenut ja laadukas pelaaja, joten olen erittäin tyytyväinen saadessani Felipen tasoisen pelaajan mukaan. Hän parantaa joukkuettamme entisestään, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez

Felipe Aspegren on syntynyt Kolumbiassa, 12. helmikuuta vuonna 1994, mutta hän on muuttanut Suomeen jo pikkupoikana ja hänellä on siten Suomen kansalaisuus. Aspegren on HJK:n kasvatti ja hän on myös edustanut Suomea U21- ja poikamaajoukkueissa. SJK:ssa Aspegren pelasi viimeksi parikymppisenä kaudella 2014. Nykyään 28-vuotias Aspegren on Veikkausliigan eliittipelaajia, ja kaudella 2019 Ilveksessä hänet valittiin Veikkausliigan tähtikentälliseen oikeaksi laitapuolustajaksi. Hän pystyy pelaamaan myös muita pelipaikkoja ja toisella laidalla. Kaudella 2020 hän jakoi Veikkausliigan syöttöpörssin voiton KuPS:n Urho Nissilän kanssa. Aspegren siirtyikin KuPS:n riveihin kesken kauden 2021 ja teki vielä jatkosopimuksen kuluvasta kaudesta. Tällä kaudella pelit jäivät kuitenkin KuPS:ssa vähiin, ja hän on pelannut KuPS-paidassa kuluvalla kaudella vain kahdessa Veikkausliigan ottelussa ja viidessä cup-ottelussa. Aspegren sekä KuPS purkivat pelaajasopimuksen, ja Aspegren on vapaa edustamaan SJK:ta heti. Kaikkiaan Aspegren on pelannut urallaan 211 Veikkausliigan ottelua, ja onnistunut niissä maalinteossa kertaalleen. Maalisyöttöjä on kertynyt yhteensä 17. Aspegren on edustanut Veikkausliigassa SJK:n lisäksi FC Interiä, TPS:aa, KTP:ta, Ilvestä ja KuPS:a. Eniten pelejä on Ilves-paidassa kausilla 2016 – 2021, eli kaikkiaan 156 ottelua.

Aspegren liittyi SJK:n harjoituksiin jo tiistaina 19.7. ja hän on mukana pelaajaryhmässä, kun SJK kohtaa torstaina UEFA Europa Conference Leaguen toisen kierroksen 1.osaottelussa Norjan Lillestrømin. SJK – Lillestrøm SK alkaa torstaina 21.7. klo 19:00 OmaSp Stadionilla. Toinen osa pelataan Norjassa 28.7. Yhteistuloksen perusteella voittajajoukkue etenee kolmannelle kierrokselle, ja vastustaja sille arvotaan myöhemmin tänään. Liput torstain kotiotteluun myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin Torikeskuksella klo 9-16. Löydät tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.